Monday, December 22, 2008

Dating dengan MiSz Izzah

Posted by aisHa 'S' at 12/22/2008 02:52:00 PM


Sabtu lepas, aku dating ngan cik izzah. Kami dating dekat KB Mall Kota Bharu kelantan. Cik Izzah ni tinggal dekat kelantan, tapi dia asal di negeri lain. Izzah ni merupakan salah satu kawan kepada kawan kepada kawan aku.Ehem..Ntah pape je ni. Aku kenal izzah da lama, kenal muka jer. Tengok dekat friendster kawan-kawan aku. Lepas tu, bulan jun lepas, masa sedang menikmati cuti semester, aku jalan-jalan ke dungun, ke rumah sewa sahabat tercinta iaitu cik maisarah.Dan berjumpa dengan my best friend Effah(Mak cik kepada amusy). So disebabkan Effah tinggal satu rumah dengan izzah, jadi hari itu la aku bertemu mata dengan cik Izzah ni. Aku tengok dia, dia tengok aku. Pastu senyum-senyum. Tak lama, malam tu dia add aku dekat friendster dia. Cuak juga aku masa tu, tetapi dengan senang hati je aku approve dia sebagai kawan dekat friendster. Orang ingin bersahabat, apa salahnya kan.? Tambah pula dia perempuan, jadi tak perlu la aku ragu-ragu menjadi kawan.

Lepas pada itu, aku add dia dekat myspace aku pula. Dari situ la bermulanya keakraban kami sebagai kawan. Di alam maya sahaja. Dan kini kami menjadi sahabat di blog pula. Tempat mencurahkan isi hati. Setelah berbulan- bulan menjadi kawan kami berhubung melalui telefon pula. Macam orang kapel lak..Hehe.. Aku senang berkawan dengan dia.Dan dia merupakan salah satu teman aku berkongsi cerita suka dan duka. Tapi of coz la banyak cerita duka kn..?

Setelah sekian lama berhubung, kami berkeputusan untuk bertemu muka. Jadi tertunailah sudah impian kami untuk berjumpa. Memula agak segan-segan juga masa nak jumpa tu. Biasa lah tak pernah sembang depan-depan. =) kelakar juga. Agak janggal la.Tapi nasib ada topik untuk dibicarakan. Kerana kawan-kepada kawan-kawan kami ni saling mengenali. Jadi bolehlah kita mengumpatkan..? Itu sahajalah bahan yang ada pun. So this is our pic together. Tak ada apa-apa barang yang dieli tanda persahabatan. Tapi tak apa, kami sudah berjanji untuk berjumpa lagi. Moga pertemuan kita nanti menjadi lebih kecoh. Ngee.. Good luck to my dear miSz iZZah. Semoga gembira dengan hidup baru yang bakal ditempuhi nanti. Thanks because u being a good friends to me. Even baru kenal. Tapi sudah mesra...Adios..

Teman tapi mesra..Opss.. :)



p/s : Teman-teman, terima kasih semua. Andalah teman yang baik. Pemberi semangat. Tempatku mengadu.

2 comments on "Dating dengan MiSz Izzah"

aku cuba untuk jadi yang terbaik untuknya on January 13, 2009 at 1:56 PM said...

perghh,,jiang lak ayat u ni,,sha..huhu..
suhgguh syahdu dan romantik kisah perkenalan korg..huhu..
ye ke bulan 6 tu awk g dgun sbb nk jumpe cik maisarah tercinte..??sjak bile awk cinte dye ni..??kui3..

anyway,,aneys jeles ni tao..huu..jeles sha g jumpe aien tp aneys xde..huu..

aien..~!sampainye ati mu..huhu

aisHa 'S' on January 14, 2009 at 12:25 AM said...

hak..sape suh gi kedah awl sgt haa..
kn da xdpt jmpe..
tp xpe nnti kite date 16-18 jan ni lak..huhuhuhu
Jangan jeles2 tau..

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez