Thursday, January 29, 2009

Classes vs Hang Out

Posted by aisHa 'S' at 1/29/2009 11:31:00 PM
Hari Khamis kelas aku tak padat sangat. Ada satu kelas je, lepas tu kami pergi merewang. Disebabkan dah ada duit, panjang lah langkah aku untuk pergi jalan-jalan. Hari ni mood aku okay saja, sangat ceria, pagi-pagi lagi dah ambil gambar da. Biasa la, kadang-kadang terasa nak koya juga. :)

Dekat klcc kami plan nak pergi 5orang. Tapi ena undur diri saat-saat akhir. Memang sengal la, aku da dapat agak da motif die, nak kenakan aku la tu. Kawan-kawan aku sekarang tak habis-habis nak match kan aku dengan orang. Sebab tempoh setahun aku clash dah hampir tiba. Geram batul aku dengan dorang ni.

Well, sekarang ni aku tak nampak pun apa-apa atau siapa-siapa pun. Aku dan amusy still berhubung lagi. Ada problem je cari dia. So aku rasa tak penting pun sal couple ni kan. Ditambah dengan komitmen sekarang, memang dituntut untuk single selama setahun. Wah-wah, Mampu ker..? Hahaha...

Cerita bersambung, hari tu kitorang tengok cerita 'InkHeart'. Jalan cerita yang menarik dan aku malas nak ulas. Lepas tengok wayang, kitorang pergi makan lak, pastu gi kedai buku 'Kinokuniya'. Beli peralatan sekolah. Bapak mahal, tapi takpe la, ini je masa yang ada untuk aku jalan-jalan dan beli barang. Kalau tak memang tak tak sempat la.

Lepas tu kitorang terus balik...
Aku pun tak tahu apa motif cerita ni.
*Bosan.

2 comments on "Classes vs Hang Out"

aku cuba untuk jadi yang terbaik untuknya on February 3, 2009 at 3:05 PM said...

wah beshnye tgk cite inkheart..
nk tgk nk tgk..tp bile ye..??skng ni masa cam sgt cemburukan aneys la..huhu..

aisHa 'S' on February 17, 2009 at 6:27 PM said...

Ala..xper..nanti leh tengok...
hehe

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez