Tuesday, May 26, 2009

sYurga oh CINTA

Posted by aisHa 'S' at 5/26/2009 08:48:00 AM


Bila aku buka blog HELIZA semua duk cerita sal syurga cinta ni. Duk kata best la. Ni yang aku jeles ni.Da berkurun tunggu cerita ni keluar, tup-tup bila keluar tak dapat nak tengok lak.
hurm.Ini tidak adil.Hee..Nak tengok gak. Adoi..Xpe, ada jodoh ngan heliza leh gak aku gi tengok cerita.I'll comingggg.....Kita terjah sama dia.

*Tak sabo nak tengok Heliza dalam cerita ni.


Ni page kat myspace saya,tetiba guna pic heliza lak.Apesal ntah.Tapi yang pastinya, kat pic heliza banyak lak kawan-kawan komen yer.Mengalahkan tuan tanah punya pic ni.Hurm.Iye la..Saya faham.Hehe...

Dialog dalam syurga cinta.
......................................................................................

"Syu..awak pernah bercinta?" "Pernah...cinta pada Allah, cinta pada Rasul, cinta pada keluarga, cinta pada teman2 dan yg paling penting cinta pada diri sendiri"
"kdg2 Allah sembunyikan matahari, didatangkan petir dan kilat, kita tertanya2 ke mana hilangnya matahari, rupa2nya Allah ingin memberi kita pelangi"
"andai seseorg itu hadir dalam hidup saya dan dia terpaksa meninggalkan saya krn sesuatu sebab..saya redha krn dia pernah membahagiakan saya.."
......................................................................................

Xtengok cerita lagi tapi da tahu dialog.Hehe..Ni cilok punye keleja ma... Nak tengok cerita ni,ada sesiapa mahu temankan saya tak.? :p

Hari ni kerja aku baca blog artis.Hee.Baca blog aqasha dan blog zed zaidi.Blog aqasha kata-kata dan ayat-ayat dia menarik la.Terus terjatuh pulak hatiku ini.Pergh...Da bagi link-link blog mereka di side bar ni.Tengok la kalau rajin.Tengah malas ni.Teringin nak tukar layout la.Tapi sayang lak.Adoi....

.....................................................................................

Sekarang ni aku tengah tergila-gilakan lagu ni.So nak layan lagu ni dulu.Hehe.Suka dengar playlist myspace aku.

Jason Mraz - Make It Mine

Wake up everyone
How can you sleep at a time like this
Unless the dreamer is the real you
Listen to your voice
The one that tells you to taste past the tip of your tongue
Leap and the net will appear

I don't wanna wake before
The dream is over
I'm gonna make it mine
Yes I, I know it
I'm gonna make it mine
Yes I'll make it all mine

I keep my life on a heavy rotation
Requesting that it's lifting you up, up, up, and away
And over to a table at the Graditude Café

And I am finally there
And all the angels they'll be singing
I, la la la I, la la la I, la la la la love this

Well I don't wanna break before
The tour is over
I'm gonna make it mine
Yes, I, I'll own it
I'm gonna make it mine
Yes, I'll make it all mine

And timing's everything
and this time there's plenty
I am balancing
Careful and steady
And reveling in energy that everyone's emitting

Well, I don't wanna wait no more
Oh, I wanna celebrate the whole world
I'm gonna make it mine
Oh yes I'm following your joy
I'm gonna make it mine
Because I, I am open
I'm gonna make it mine
That's why, I will show it
I'm gonna make it all mine
Gonna make, gonna make, gonna make
Gonna make it, make it, make it mine
Oh my, yes I'll make it all mine

1 comments on "sYurga oh CINTA"

D'Rimba on May 26, 2009 at 7:18 PM said...

Alamak inikah gambar cerita dakwah tu? Aduhai gambarpun dah macam ni....

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez