Friday, January 15, 2010

Kau-kau......Aku-aku

Posted by aisHa 'S' at 1/15/2010 07:33:00 PM
The day of tomorrow aku dengan classmate akan pergi ke Port Dickson.
Sejenak ingin melupakan hiruk piruk, dan kesesakan di kuala lumpur.
Tak sangka juga diorang plan nak pergi sana dan group aku pun di invite join diorang sama-sama..
Haha....Dah semester lima baru kami semua ni leh join satu group..
Terimbas kembali cerita muda-mudi dulu kala, masa sem satu aku-aku, kau-kau.
sem dua da start buat grouping dan just sikit-sikit jer campur-campur dengan group belah sana.
Sem tiga dah campur group dan pecah group masing-masing.. Buat interview sama-sama dan project course sesama, buat birthday parti sesama dan sesi luahan rasa. Sem 4 dah boleh join banyak sikit dan mula bercampur aduk. Sem 5 we are having great weekend together. Oh gosh...
Well hopefully we will have a nice day tomorrow. Haha..Malam ni menumpang rumah sewa member. So sila-sila kita semakkan rumah diorang..Lalalala.....
Jom packing baju..
kikiki...

Sem depan dah tak jumpa sebab dah kena gi intra.... =(

4 comments on "Kau-kau......Aku-aku"

mE n mysELf on January 17, 2010 at 7:21 AM said...

ni dikiRe sbGy sem akHir kowG untuk bsaMe la ek..
huhu..
haVe a niCe memoRies b4 u leave..
( ;

aisHa 'S' on January 17, 2010 at 1:33 PM said...

yup..tul tu..huhu..sem depan dah intra...
so after dat xtau pe cite da...
kebarangkalian tuk ade sesama tu xtau la berapa persen..

m ! s z c a y a h on January 18, 2010 at 10:14 AM said...

said : dulu time awal2 sem,kite same2.then bile tgh sem,dah mula bawa hal sendiri sampai la ke sem 3.aku sempat ngan korang 3 sem jer.sumpah jeles bile ade xtvt cam nieyh.sbb selalunye aku yg akan riuhkan keadaan.hahaha,perasan!btw,aku suka kawan ngan korang.tuhan anugerahkan kawan2 yg terbaek dalam hidup aku tuk d'jadikan kenangan sampai bila2!friend is never end !

aisHa 'S' on January 19, 2010 at 11:03 AM said...

Huhu.tau xpe.
Dlu msg2 wat hal sndri.
Skrg da ok la. Bese la,da nk abes da kn.plan cmni sush nk bt. Dlm 20org dak clas 5org je xdpt pg. Kre ok la 2. Ad gk knangn antra kte smua. DIM januari 2008.

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez