Sunday, July 10, 2011

Multimedia vs Catering

Posted by aisHa 'S' at 7/10/2011 02:28:00 AM
Sekarang jam sudah pukul 2pagi.... Aku tak lelapkan mata lagi sebab sedang mengedit gambar. Tak sedar sudah menginjak ke pukul 2pagi. Padahal esok pagi kerja. Omaigod-omaigod.!!!
10 julai 2011 merupakan hari terakhir aku akan berkerja di convex. As a waitress okay. 11 julai nanti aku akan berangkat ke Hulu Langat untuk menjalani Latihan Induksi bagi menjadi fasilitator untuk julai intake nanti. Kepada pelajar-pelajar baru selamat datang ke UniKL. :D

First time jadi waitress. Seronok juga kerja ni walaupun penat.






p/s : Sekarang dah jarang update blog, Sebenarnya teringin sangat nak update, tapi bila taip je tajuk, terus idea menulis hilang entah kemana-mana. Hurm...

Noted : Esok pagi encik AS akan berangkat ke pahang. Jelesnye tengok diorang punya training buat jauh. Tapi tak pe la. Good Luck untuk beliau. Ini percubaan pertama sebagai seorang senior. Jangan ada yang menggatal je nanti.! Haip..!!

3 comments on "Multimedia vs Catering"

shara bunga on July 31, 2011 at 2:38 AM said...

yunk. keje kat klcc kannnn ?
hahahah. dulu i pernah keje situ
2 yearsss :) now dah bentiii sbb ade keje baru :)

aisHa 'S' on August 2, 2011 at 1:14 PM said...

shara..yup2 kat klcc..haha
keje waitress gak ke..?
wah asal berhenti..gaji kt sane mcm bgus je..hihi..
So keje bru tu as a teacher ni la..?

shara bunga on August 2, 2011 at 8:30 PM said...

syg, sory sgt sbb tak dapat nak rep kat fb tuh. ermmm, no la. even dulu poon mase keje taska shara kje kat klcc tuh. part tyme. sbtu ahad kje kat klcc. isnin hingga jumaat kje as a teacher. :) hehehehe. sampai lah satu hari baru sedar idop mase tuhh tade life. tade tyme nk spend dgn bf. kawan2. so amek keputusan nak benti :) dats y. bende tuh semua jadi kenangan. btw knl shankar ?

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez