Monday, June 22, 2009

Dulu berdua, kini bertiga pula.

Posted by aisHa 'S' at 6/22/2009 06:47:00 PM
Ehem.....Pembuka bicara,
Blog ini tempat berkongsi cerita.
Eceh tetiba berpantun pula, apa kes ni.? Sebenarnya tak tahu nak cakap apa masa start blogging, tu yang jadi sengal sikit. Hari ni aku nak upload gambar-gambar sebagai pengganti cerita hari semalam, sebenarnya semalam aku pergi ke Kota Bharu untuk jumpa my sayang ini seorang Cik Izzah dan juga kawan kami iaitu saudara Nazri. Nazri ni junior saya di UniKL.Dia juga merupakan best buddy merangkap sahabat baik cik izzah ni.Suatu kebetulan sungguh ya.Inilah cik Nazri atau dengan lebih mesra lagi dipanggil dengan nama Naz oleh saya dan Mat Yi oleh cik Izzah kita.Aku kenal dengan Naz ni sebab dia adalah junior aku dan aku ni fasilitator dia. Macam mana boleh kenalnya pula ialah, cik naz aka mat yi ni ialah roomate dan sahabat kepada zahir iaitu kekasih hati sahabat saya Sue yang juga junior saya sekarang.(amacam ada pening tak.?) Masa awal-awal kenal saya tak tahu pun cik naz ni orang KB, sebab dia cakap Kay Ell dengan saya.Hampeh gak la kan.

Nak dijadikan cerita naz add saya dekat friendster, pada masa itu, saya tengok dekat comment si naz ni ada izzah.Wah terkejut kucing saya, lepas tu terungkai la segala-galanya.Haha...Kawan atas kawan secara tak sengaja.

Persahabatan kami bertiga ni berangkai betul kan. Saya kawan izzah, Naz pun kawan izzah, jadi Izzah ni orang tengah la kan.? Sahabat kepada kedua-dua kami. Disebabkan kami bertiga ni bersahabat, so semalam kami semua berjumpalah secara rasmi di KB Mall. Huhu..

Semalam kitorang main boling. Menghabiskan masa bersama-sama, first time ni main bowling kat KB Mall. Sebelum ni tak pernah main lagi.

Pemenang yang mengumpul mata paling tinggi iaitu Cik amusy.



Ini hero kita, beliau di tangga kedua yer. Cik naz cakap tak pandai main. Tapi, sekali berada di tempat kedua la.

Dan inilah ia juara antara juara. Cik izzah yang mengumpul mata paling tinggi.Banyak Strike woo..MAlu saya.Huhu...

Lepas main bowling jumpa junior saya yang ini pula. Dia baru datang nak main bowling.Amboi, zul training bowling kat sini yer.Patut la pandai main.Hee

Ini adalah aksi-aksi kami.Maaf video tak clear.Telefon murah jer...


Kami jumpa berapa jam jer, sebab lepas main bowling abang aku da bising call nak balik.Adoi la, tapi sebelum itu, kami pergi ke kedai Citijaya untuk beli benda alah kat bawah ni.Ini adalah kenangan persahabatan kami.


Tak tahu nak cerita apa,sekadar berkongsi sahaja.Sahabatku nanti kita jumpa lagi yer.Lagi ramai lagi meriah. Bestnya,nasib la KB tak ada wayang.Hoho...

Lepas ni masing-masing dah nak kembali ke kampus masing-masing. Akhir bulan ni aku dan izzah da nak kembali ke KL dan Kedah. Naz pergi lambat sikit sebab ada konvo. Aku pula nak pergi mendaki Gunung Berinchang. Izzah dah nak masuk semester dua.
*****

9 comments on "Dulu berdua, kini bertiga pula."

mE n mysELf on June 22, 2009 at 8:49 PM said...

wahhh sangat teruja tgk pix2+vdo.
cayang kamu sha.
muahx3!
i will mish u much la.
i hope 1 dae buleyh jmpe camtu lg.
sonok sgt2.
i pon nk post jgk.
tp blom ade tyme lgk.
hehe.
neway thnx 4 dis post.
(;

mE n mysELf on June 22, 2009 at 8:51 PM said...

tP vdo tu yg masok longkang
uwaa yg strike xdew plak
keh3
(;

aisHa 'S' on June 22, 2009 at 9:48 PM said...

Mish u too la...
nnti ssh da nk kuar cmtu..
nk hepy2..
hehe...
nnti u pos la..
i nk tgk u punye cite n edit pix lak..
heee.....

bola tu malu kot..
tu yg gi masuk longkang...
hehe..
nnti kite pegi kl lak nk..?
bru syok..
hoho

tricksterdante on June 22, 2009 at 11:17 PM said...

hehe,
cambez jerk,
men x ajak,
hehe,
nt nk men lg bleh la ajak zul skali,
hehe
:)

aisHa 'S' on June 23, 2009 at 9:22 AM said...

zul..
insyaAllah..
tp akak jarang pegi KB..
dlm setahun sekali jer..
tak pun 2tahun sekali..
ini pergi pun sebab nak jumpa kawan...
kalau tak susah la nak pergi...
jauh kan...hehe..
kebetulan sungguh boleh jumpa kat sana yer....

!~...aneys...~! on June 24, 2009 at 12:06 AM said...

aduh,,remuk redam hatiku ini..
terlalu cemburu rasenye..
huhu..

nk jumpe same kamoo n aien..wuaa...

aisHa 'S' on June 24, 2009 at 2:26 PM said...

tu lah..
sape suh balik kedah awal sgt...
pe kate nnti kita sume dating kt kL lak..
baru xpuas jejalan...
okay x..?

!~...aneys...~! on June 28, 2009 at 2:09 AM said...

ermm,,pe kate cik nurul aishah yg trun kedah..
cik nurul awanis n cik nurul izzah mmg da ade kt kedah..
hehe..

aisHa 'S' on July 4, 2009 at 9:20 PM said...

ayoyo..pastu sayep nak tido mane cik awanis..?

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez