Sunday, June 28, 2009

Away for a few days...

Posted by aisHa 'S' at 6/28/2009 05:21:00 PM
Salam semua...

Malam ni insyaAllah aku akan berangkat ke kuala lumpur dengan menaiki bas.Oh tidak.Sangat tak best kena duk dalam bas selama lebih kurang 8jam jugalah. Lepas tu pukul 7.30pagi kena berkumpul dekat lobby city campus dan akan bertolak ke Gunung Berinchang Cameron Highland. So duduk dalam bas lagi selama beberapa jam..Adoi...mesti penat.Tapi insyaAllah, program mendaki gunung Berinchang nanti akan berjalan lancar.Semoga perjalanan ke Kuala Lumpur nanti juga selamat.Amin.
Ni gambar yang sempat di google.Hehe
Tak tahu la betul ke tak.
Nampak macam sejuk...uik.

Ini merupakan program mendaki gunung yang pertama yang aku sertai. Sebelum ni tak pernah mendaki gunung lagi.heheLarat ke tak nanti eh.?

*Berdebar-debar nak naik bas malam ni.Uwaaaa......

5 comments on "Away for a few days..."

MISTA SYAH on June 30, 2009 at 12:10 AM said...

oit bukan tak nak jumpa...tapi bajet dah tak der....lagi pown kang ader plak kejar aku ngan parang...al maklum la sejak dah jadi wakil pelajar nie sure banyak peminat....ahakz...anyway jangan sampai result dapat KP or GB dah....

mE n mysELf on July 1, 2009 at 8:41 PM said...

keh3
sonoknye dapat pegi
arap2 ade la buah tangan
huhu
(;

aisHa 'S' on July 4, 2009 at 9:06 PM said...

syah: xde maknanyer..xde peminat n xde org nak kejar..mengada la ko ni...oit aku da nak berenti...haha.....
mongoks x aku ni..?huhu...
cYg..akhirnya i dapat merasa mcm mana mendaki gunung itu..tp xsempat nak ngorat fasi la....adoi...huhu....
alamak, tergatai sudah...

[نور عيني] on July 6, 2009 at 12:35 PM said...

bila nak post gambo2 pendakian itu
cik amusy

aisHa 'S' on July 6, 2009 at 4:16 PM said...

skrg ni nga busy sket..internet xbape clar..insyaAllah kn di postkan..menarik tau..huhu

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez