Wednesday, August 19, 2009

Langkah akan ku teruskan.

Posted by aisHa 'S' at 8/19/2009 11:33:00 PM
Ohayo,,,
Hari ni sudah hari rabu, bermakna lagi beberapa hari je akan masuk bulan Ramadhan.Tak sabar tunggu bulan ramadhan menjelma kembali...

Hari ni aku kecewa lagi, apa nak buat kan.? Rasa diri ini betul-betul tak dihargai. Macam langsung tak ada makna even sebagai seorang kawan.
Semalam aku dapat semangat balik, tapi hari ini down balik. Esok aku tak pasti apa pula yang jadi. Cumanya, aku cuba kuatkan semangat dan teruskan langkah demi diri aku pula. Rasanya, mungkin aku akan simpan kemas perasaan itu dan tak nak fikir sangat tentang hal dia sebab aku tahu aku akan down. Bila dia perlukan aku dia akan cari aku. Lepas tu dia akan tinggalkan aku terkapai-kapai. Nasib aku ni sudah betah dibiarkan macam tu. Tak apalah aku redho.Siapalah aku pada dia. Nothing and Empty....

Lagu yang sesuai untuk keadaan aku sekarang.

Salam Untuk Kekasih

Di sebalik kalbu
Yang semakin layu
Terbenam rasa rindu
Terkunci suara hati
Tiada siapa tahu

Dimanakah kasih
Tak seperti dulu
Kata kau sayangkan ku
Benarkah itu

Walau kehadiranku hanyalah sementara
Bukan salahmu sayang kira kau jatuh cinta
Akan ku pergi jauh takkan kembali
Salam maaf permisi
Ku undur diri

Kini ku bersara
Dengan langkah baru
Menyisih luka ini
Kekasih... sekeras aku
Terhiris kerna kamu

Ku tinggalkan cinta
Kisah yang berlalu
Kisah kenangan kita
Hanya kau tahu

Walau kehadiranmu bagaikan menghiasi
Bukan caraku sayang harap engkau mengerti
Pemergianku ini tak ku relai
Salam maaf permisi
Ku undur diri


p/s : Sekarang ni fokus aku cuma pada pelajaran dan Event yang akan berlangsung akhir tahun ini.Aku harap semuanya berjalan lancar. Ku mohon agar pemilik hati ini memberikan kekuatan pada ku. Aku cuma insan yang lemah.

2 comments on "Langkah akan ku teruskan."

taK$uB II on August 26, 2009 at 2:24 PM said...

hppy sokmo la

aisHa 'S' on August 27, 2009 at 5:28 AM said...

cmne nk happy..
bila aku mula tersenyum dan tertawa,
ada je benda yg menyakitkan hati.
Rasa cm nonsense jer.....
so silly....
aku pn aDe perasaan gak.Ishk.
xkan kerja aku nk nangis je..
T.T

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez