Monday, August 31, 2009

Salam merdeka...!!!

Posted by aisHa 'S' at 8/31/2009 09:47:00 PM

Salam 1MALAYSIA.....

Hari ni dah hari merdeka kan..? Asal aku tak terasa sangat eh..? Maybe sebab semalam xdapat tengok bunga api kot....Cerita sedih sehari sebelum merdeka,Disebabkan cuti panjang.semua roomate aku balik, pastu member aku pula keluar jalan-jalan menemani buah hatinya.Jadi tinggallah aku keseorangan dekat bilik hostel melayan perasaan..Berbuka pun sorang-sorang(kononnya nak merasa jadi anak perantau).

Malam merdeka,aku dah tutup semua lampu bilik pukul 9 malam lagi,hehe, konon nak sedih la ni.lepas tu member aku balik dari jalan-jalan, so dia lepak bilik aku malam tu.Tapi aku cakap, kul 10 aku nak tidur dah.Sebab aku tak nak tunggu detik 12malam.kekekeke.....


Pukul 12 malam dapat mesej wish birthday dari adik aku.Haha.Terharunya,lepas tu kawan-kawan call dan banyak mesej masuk, Terus aku ceria balik, tak jadi nak makan hati. Terima kasih kawan-kawan dan family. Ingat juga korang dekat aku yer. .nGeE...

Pagi tadi my daddy hantar mesej wish birthday,aku sebak dah rase.Uwaa..nak balik.....Semalam aku mintak hadiah besday ngan adik aku.ekekek...apa punya kakak la aku ni.Baru sekarang aku nak bermanja ngan adik aku. Dah selalu sangat dia tanya aku bila nak balik.Hurm...Tak sabar nak balik rumah.!



Apa-apa pun.aku harap sempena umur aku yang dah 22tahun ni, aku makin matang, tabah, cerdik,rajin and etc...Semoga aku menjadi insan an hamba yang berjaya.Ameen...

2 comments on "Salam merdeka...!!!"

aKu AdaLaH aKu on September 2, 2009 at 3:12 PM said...

happy besday mekchah... huhuhu
do u still remember me??
hahaha........
smoga dengan meningkatnya usiamu akan semakin mematangkan dirimu...
pengalaman mendewasakan kiter...
okey....
idup mekchah!!!huarhuarhuar...

mrberett on September 9, 2009 at 11:37 PM said...

besday kamoo hari merdeka yer?
maaf lambat wish...
semoga hepi2 selalu :D

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez