Saturday, September 5, 2009

Majlis Berbuka Puasa Bersama Anak-anak Yatim Darul Kifayah

Posted by aisHa 'S' at 9/05/2009 07:02:00 PM
3 September 2009, Khamis bersamaan 13 Ramadhan. Bertempat di Hotel The Plaza, Jalan Raja Laut, Kuala Lumpur. Majlis berbuka puasa bersama Anak-anak yatim Darul Kifayah bahagian Batu. Anjuran Hems UniKL City Campus.

Anak-anak darul kifayah yang diraikan. Kalau ada yang baca paper kosmo hari jumaat(semalam) maybe boleh baca berita ini.hehe..(Aku tak baca lagi...)

Sebelum majlis makan-makan.Posing-posing dulu.


Selepas majlis makan-makan.Kite berposing lor..Tinggi kan bienda ni..? Sebenarnya aku lah yang terlebih rendah.
Bersama staf-staf UniKL..Aku sorang je student kat dalam pic ni..Hehe...2 orang ni memang kuat makan..Betulll..Tak tipu..Haha...

Nampak je bienda makanan pun lupa erk..?Hari tu student lelaki la yang lebih2 nak bergambar.kikiki..Tau lah artis perempuan...

3 comments on "Majlis Berbuka Puasa Bersama Anak-anak Yatim Darul Kifayah"

taK$uB II on September 6, 2009 at 2:52 AM said...

met romadhon...:P

aisHa 'S' on September 6, 2009 at 5:43 AM said...

yer..same la kite..
selamat menjalani ibaah puasa...

aKu AdaLaH aKu on September 15, 2009 at 7:30 AM said...

hahha... meh dtg umah cek amek kad raye... paece!!!

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez