Wednesday, September 9, 2009

090909 = 9 September 2009

Posted by aisHa 'S' at 9/09/2009 01:57:00 PM
Hari yang ditunggu-tunggu pada tahun ini. Dikesempatan ini aku nak wish happy birthday buat sahabat aku yang seorang ini. Cik Rowenah Rabil. Besday dia jatuh pada 9/9/1987. Adik beberapa hari je dari aku.hehe...

Tak ada cerita sebenarnya, cuma agak kesengalan nak post gambar-gambar yang kami snap semalam. Tetiba ada mood giler-giler sambil nak test camera laptop vaio kawan aku.Huhu...Aku pakai acer jer.


2 comments on "090909 = 9 September 2009"

taK$uB II on September 12, 2009 at 8:14 PM said...

hppy besday gak kat dia

epilogseoranghamba on September 13, 2009 at 12:38 AM said...

haha..mmg tarikh yg cantik..090909..eppy beday cik rowenah

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez