Wednesday, September 16, 2009

Mendung di Kuala Lumpur

Posted by aisHa 'S' at 9/16/2009 05:24:00 PM


Salam...

Wah hari ini sudah hari rabu, esok khamis. Esok aku balik KAMPUNG..!!! Tak sabar rasanya menanti hari esok,tapi aku masih risau ni sebab ada 2 assignment yang masih belum siap.Adoi la. Tadi baru lepas dua test.Rasa ringan sikit beban.Tapi memandangkan esok last day dan assignment masih belum siap, rasa macam tak cukup masa je.Sekarang ni member-member aku tengah sibuk siapkan assignment..Aku lak baru lepas setelkan tengok cerita geng pengembaraan upin dan ipin.Sengal tak..? Hehe..Aku memang macam ni,kerja takkan jalan kalau tak dalam keadaan tekanan.So bila dah betul-betul tertekan baru aku buat kerja. Gila tak..? Orang lain duk tension-tension aku lak buat relax...

Layan lagu raya sambil buat assgment,huhu, sangat feel lah. Tak tahu lah nak gambarkan macam mana perasaan hari esok, mesti masuk kelas pun sekadar menghadirkan diri jer. Fikiran dah melayang ke kampung dah...Standard la tu kan. Sedih kot sebab member-member aku ada yang dah sselamat sampai kat kampung masing-masing dah.Aku ni pulak dah berapa bulan tak balik, dari bulan 6 sampai bulan 9.Maunya hati aku ni tak melonjak-lonjak menanti saat hadirnya hari esok...Okaylah.
.
.
.
.
.
Start nak buat assignment dah.Selamat Balik kampung dan Selamat hari raya semua.....

p/s: Oh ya, pic diatas aku ambik semasa sedang buat assignment.Sekarang di level 8. Gelap jer rasa.Sungguh suram.Takut balik nanti hujan jer.Taknak kebasahan lagi.....

2 comments on "Mendung di Kuala Lumpur"

taK$uB II on September 19, 2009 at 1:33 AM said...

hati2 d jalan raya...jgn lupa wak payong...

aisHa 'S' on September 28, 2009 at 10:21 AM said...

bwk payong buat pa...?
tangan dah penuh ngan beg da..
hehehe,.....
Sudah berhati2 dah. Tapi tereksident ngan moto lak masa on the way nak gi steseen star. Nasib moto langgar beg je n moto tak ada apa-apa..Kalo tak nyaris la kena belasah ngan mat moto tu sebab tak hati2...adoi..
kecut perut...jalan tu meredah ujan jer..tak apa la yg penting boleh balik kg..HUhu

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez