Sunday, November 21, 2010

Saat aku mencintaimu...

Posted by aisHa 'S' at 11/21/2010 01:43:00 AM
Setelah sebulan lebih menyepi, sejak kejadian hari itu. Aku kira ini la pertama kali aku dan dia langsung tak berhubung. Sampai bila aku pun tak tahu. Tapi aku lihat banyak hikmah disebalik semua kejadian ini. Aku pun makin bebas dan tenang walaupun kadang-kadang jiwa ni sunyi sangat. Tapi tidak lagi ada rasa sakit hati dan tertipu.
Sekarang pun dah tak ada lagi mesej dari celcom yang bukan-bukan tu dan juga jumpa perkara-perkara berkaitan seperti entry lepas lagi.Haha...Kena betul dengan masanya. Memang betul kata kawan-kawan dalam komen tu,semuanya kebetulan.
Semasa dia sedang menjauh, kawan-kawan dia yang dulu aku kenal, yang dulu pernah tolong hantar aku dari dungun ke kuala terengganu mula contact aku balik. Aku pun tak sangka. Saat dia mula pergi, kawan-kawan yang terapat sokong aku. Kawan-kawan dia yang dulu pernah teman dating bersama pun masih lagi contact dengan aku dekat facebook. Kenangan semua tu. Masing-masing sibuk dengan kehidupan masing-masing. Aku pun sedang sibuk dengan urusan hidup aku. Dan aku harap aku dapat lakukan yang terbaik. :D
Dan untuk kamu, semoga berjaya. Walaupun banyak cerita tidak enak yang saya dengar tentang kamu, saya harap kamu dapat berubah satu hari nanti dan menjadi seperti kamu yang sebelum ini. Bukan kamu yang pentingkan diri seperti sekarang ni. All the BEST... Aku takkan pernah membenci kamu.

Menyendiri lagi,
Di saat kau tinggalkan diriku pergi,
Tak pernah ada yang menghiasi hariku,
Di saat aku terbangun dari tidurku.

2 comments on "Saat aku mencintaimu..."

Heidi Shafiq on November 22, 2010 at 6:03 PM said...

life..... sometime's complicated!

Nkey said...

Sudah2 la tu cik kak..

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez