Tuesday, November 9, 2010

How to get your Ex back.?

Posted by aisHa 'S' at 11/09/2010 12:14:00 AM
Seperti biasa, masa aku tengah rajin-rajin buat kerja mesti ada je benda yang nak buat sentap. Aku ni dah la sensitif sikit bab-bab ni. Tapi aku tak paham la, kenapa sekarang asyik jumpa je benda-benda tak munasabah ni. Setelah sekian lama aku membuang masa dengan sia-sia untuk siapkan report, so malam ni aku nekad nak buat sampai siap. Sambil buat kerja sambil ber-fb la kan. So aku jumpa menda alah ni pula.

Ishk tak paham la aku. Celcom pun dah diam dah dari hantar mesej-mesej macam tu. Sekarang kat fb pula. Macam-macam la aku jumpa sehari dua ni.

So kepada sesiapa yang berminat dan tertarik dengan iklan di atas. Ni link website tu. The Magic of Makin Up. Aku pun tak tengok lagi video yang die letakkan tu. Baca blog tu pun gitu-gitu je. Hehe... Teruk betul penyampaian aku ni. Nanti ada masa aku tengok la.

Kadang-kadang blog aku sendiri pun suka buat aku sentap. Tadi masa buka blog keluar ayat ni dekat side bar.
Kadangkala kamu tidak menghargai orang yang mencintai kamu sepenuh hati, sehinggalah kamu kehilangannya. Pada saat itu, tiada guna sesalan kerana perginya tanpa berpatah lagi.


Hah elok sangat la tu kan. Masa-masa macam ni juga la mutiara kata ni yang keluar. Aishk.. Y__Y

4 comments on "How to get your Ex back.?"

Ann on November 9, 2010 at 1:40 AM said...

kebetulan kot..masa tgh sedih mesti perasan yg bnda2 bkaitan walhal b4 ni xpon..

fndrocka on November 9, 2010 at 8:20 AM said...

Mungkin sebelum2 ni dah memang ada mesej2 camtu..tqpi kau tak perasan.iyelah tengah bahagia.hehe

hamzah ian on November 13, 2010 at 10:57 AM said...

alahai

aisHa 'S' on November 21, 2010 at 2:07 AM said...

haha,,
banyak yg kebetulan dan berlaku kena pada masanya...
:D

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez