Saturday, February 5, 2011

sTarM㋡㋡N

Posted by aisHa 'S' at 2/05/2011 12:58:00 PM

Blog ni dah bertukar kepada url dan nama baru... Sebelum ni aku terpaksa private jap blog ni atas sebab-sebab tertentu. Maybe lepas ni aku cuba tukar layout baru dan suasana baru. Sekarang ni aku dalam mood 'new beginning' walaupun tak sepenuhnya new. Aku sayang nak delete post-post yang lepas-lepas. So aku continue je dengan blog sekarang dan aku akan cuba untuk bercerita dengan suasana dan mood baru. Sempena tahun baru 2011 ni aku harap cerita baru akan muncul. Really hope for happy ending story. No more sad story. Peace ya..

Saat ini sangat rindukan teman-teman lama yang makin jauh. Semoga kalian sihat dan berjaya di tahun ini dan akan datang. Best of luck friend.

2 comments on "sTarM㋡㋡N"

GadisKecil on February 7, 2011 at 11:33 AM said...

wish u all d best !

aisHa 'S' on February 8, 2011 at 2:27 PM said...

tQ..
^__^
best of luck to you..~~

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez