Wednesday, February 23, 2011

Jom buat assigment

Posted by aisHa 'S' at 2/23/2011 03:47:00 PM
Hari ni ada kelas ICIS (Introduction to Computer Information System), perasaan masa masuk kelas ni sebenarnya sedikit serba salah sebab ada kerja yang tak siap, tapi bila masuk je lab ada classmate cakap madam tak ada,tapi ada lecturer yang ganti. So far agak happy sikit coz tak kantoi sangat tak siap kerja. Hehe... Sekarang ni sebenarnya tengah buat assigmnet yang tak siap tu coz kena hantar hari ni juga. Dapat buat kerja ramai-ramai dalam lab best juga, tambah lecturer tak ada.Hehe...So akhirnya assigment sudah siap dan boleh di upload. Untuk assigment kali ni kerja kena buat dalam group,dan aku kena jadi group leader,haiyooo agak cuak juga kena jadi leader,sebab kena alerkan semua group member dan group member akan evaluate aku. Diorang akan bagi markah kepada leader.Ishk...agak gementar pulak bila kena lead member-member sendiri. Hope this subject and the mini project will done successfully. Peace ya...



Nota hati : Susah juga jd leader ni,sebab aku tengok meber aku evaluate bahagian leadership aku dapat sikit je. Agak terasa juga la, so lepas ni aku kena buat kerja dengan lebih berdedikasi supaya kerja jalan dan projek akan siap dan semua ahli member berpuas hati. Hurm..OK..Cheer up please.. :p
p/s : Hari ni kelas sampai pukul 8.30 malam. Kelas drawing..ahaks....

3 comments on "Jom buat assigment"

Wacom Tablet on March 2, 2011 at 8:24 PM said...

pojek icis tu mcm memeningkn -.-

aisHa 'S' on March 6, 2011 at 2:22 AM said...

hoho...tau xper...mcm byk je kerjanya..da gerak lum progressnye.?

Wacom Tablet on March 7, 2011 at 6:20 AM said...

ntah la..ak same je..xth nk stat camne..haha

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez