Tuesday, March 17, 2009

Fundementals of Accounting

Posted by aisHa 'S' at 3/17/2009 04:30:00 PM
Ni time nga jaga booth. Huhu...First time pakai camni masa gi kelas....Ramai lak orang yang tak cam kawe.adeih..sabo je la.

Aiya..Hari ni aku datang kampus semata-mat untuk jaga booth kempen Go Go Green je. Hari selasa memang kami tak ada kelas, jadi semua kena bekerja untuk kempen la,kalau tak nanti kami semua akan gagal la dalam subjek Technical and Communication English.

Seharian duk kat booth je, cari peserta untuk masuk pertandingan, syukur la dapat juga cari pelajar untuk sertai. kalau tak rugi je hamper yang kami sediakan.

Urm, acctually, posting kali ni juz nak cakap, esok ada test 1 untuk subjek Fundementals of Accounting. Wah sangat tak suka subjek ni.sangat tak faham.Uwaa...Malam ni kena study la..Wish me luck...

Ops.... jap lagi nak pergi menara celcom dekat jalan Semarak.Broadband buat hal...Banyak betul nak kena habiskan duit minggu ni.Sabo je la...Dugaan...

3 comments on "Fundementals of Accounting"

~ turquoise ~ on March 17, 2009 at 5:29 PM said...
This comment has been removed by the author.
~ turquoise ~ on March 17, 2009 at 5:30 PM said...

savor la yer amusy..
dugaan idup,nak xnak kna terima kn??

aisHa 'S' on April 5, 2009 at 12:19 PM said...

Ishk...sabo la ni.
tp asyik merungut jer..
huhu

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez