Tuesday, March 10, 2009

Go Go Green...

Posted by aisHa 'S' at 3/10/2009 04:54:00 PM
Title : Go Go Green Campaign.
Venue : Lobby Unikl City Campus.
Date : 12-20 Mac 2009.




Salam, pada hari Khamis, 12 Mac 2009, kelas TCE 3 akan mengadakan Kempen Go Go Green. Pihak Dekan akan merasmikan kempen tersebut di Lobi Unikl City Campus. Kempen ini akan berlangsung selama 109hari.




Antara aktiviti yang dirancang selama kempen ini berlangsung ialah, Poster Design and Creating Poduct Art of Recycle Items dan juga ada booth-booth yang menjual pakaian bundle, buku nota atau majalah yang ingin dijual kembali. Sebahagian hasil jualan tersebut akan disalurkan kepada tabung untuk Palestin.




-------------------------------------------------

Okay, da tak nak skema-skema lagi da.
Urm sebenarnya nak promote yang saya jaga bahagian Poster Design. Pertandingan tersebut akan berlangsung selama 2hari iaitu, pada hari Selasa & Khamis, 17 & 19 Mac 2009. Jadi kepada junior-junior or senior-senior UniKL yang berminat untuk join sila la menyibukkan diri anda di lobi selama seminggu ni. Mana tahu murah rezeki dapat hadiah, kami menyediakan banyak hadiah.
Oh ya, peraturan poster design ni senang je, Anda perlu membuat satu design mengenai kitar semula dan design yang dibuat tu perlu menggunakan Adobe Photoshop. Jadi sesiapa yang terror berphotoshop sila-silalah menyenangkan diri anda untuk menyertai pertandingan ini. Masa yang diberikan dalam lingkungan 30minit atau 1 jam sahaja. Peralatan seperti Laptop akan kami sediakan.

Jangan lupa hadirkan diri dan kunjungi kami di sekitar Lobi UniKL City Campus. :)


Kepentingan Alam Sekitar adalah untuk semua.


p/s : Sangat teruja unutk kempen ini. Oh, terpaksa excuse class lagi.

2 comments on "Go Go Green..."

!~...aneys...~! on March 12, 2009 at 10:28 PM said...

wah nampakny anda sgt bz mgu ni ye akak setiausaha..huhu..
chaiyok2..
usaha & terus berusaha..
Lakukan yg terbaik..~!
kak nurul boleh..~!
huhu

aisHa 'S' on March 13, 2009 at 1:41 PM said...

wuhuhu,,xde la bz pn...
lepak je jaga booth..hak2...
cik aneys bz xminggu ni..?
hehehe....

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez