Tuesday, March 17, 2009

Sekitar Kempen Go Go Green

Posted by aisHa 'S' at 3/17/2009 01:15:00 PM


Syukur Alhamdulillah. Kempen Go Go Green masih berjalan lanjar, sekarang sudah 4 hari kempen ini diadakan. Pada hari ini telah diadakan satu pertandingan iaitu mereka sesuatu yang boleh digunakan dengan bahan-bahan recycle. Kempen ini akan berlanjutn sehingga 20 Mac 2009. Kepada sahabat yang ingin menyumbangkan bahan-bahan yang boleh di kitar semula. Kami akan membeli dengan harga2 yang telah ditetapkan.

Together We Save Our Enviroment.

My Signature..Hehe..Sesi koya bersama saya. :p

Antara barang yang dijual.. Beli2..murah2... Promote ni..
Baju "bundle", dan hasil kraftangan, Sorry la, cameraman xprofesional sikit.
Jom "Kitar Semula". Kalau ada apa-apa barang untuk dikitar semula, di alu2kan datang ke booth kami.
Buat2 bizi je ni..Hehehe. Sebenarnya tengah online blog
My classmate, yang banyak bekerja keras untuk kempen ini.

Kami yang teruja.

Kat belakang tu sigature dari student UniKL. Thanks for your Supporting.
Sesi jualan. Laku sandwish ni.Pic dr gerai org sebelah..

3 comments on "Sekitar Kempen Go Go Green"

MISTA SYAH on March 18, 2009 at 6:01 PM said...

JELES KU TETAP JELES

aisHa 'S' on March 20, 2009 at 9:32 AM said...

hehehe...
jn la jeles...

aisHa 'S' on March 20, 2009 at 9:34 AM said...

kempen da habis da...
huhu..

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez