Monday, April 27, 2009

1st day final vs Dating

Posted by aisHa 'S' at 4/27/2009 09:29:00 PM
Salam... Alhamdulillah.Syukur saya ke hadrat Ilahi kerana hari ini saya telah pun menduduki kertas peperiksaan pertama saya untuk final semester ini iaitu subjek Fundamental of Accounting. Subjek yang mencabar serta soalan yang mencabar. Memang giler r.. Well tak nak ulas panjang. Hehe.. Cuma saya ingin bersedia untuk final esok pula. Saya berharap agar soalan untuk paper esok lagi senang. Yang tadi susah.. Ramai yang merungut.

Sebelum bermulanya exam. masng-masing sibuk membuat persediaan yang terakhir.

Kad madtrik adalah sangat penting ketika peperiksaan. Kad pengenalan pun tak bernilai ketika ini.

Keadaan di dalam kelas ketika sedang menduduki kertas peperiksaan. Tak jarak sangat, tapi jangan harap nak toleh sebelah. Takut la.

Ini selepas exam. Miss Suzidiana sedang mengutip kertas jawapan dan kertas soalan. Pelajar dah tak boleh keluar dah masa ini.

==================================================

Selepas habis saja paper pertama saya terus bergegas pergi ke Timesquare untuk "Dating". Hee..Time final pun boleh date yer. Haha... Well orang jauh datang melawat, so tak kan kita tak boleh luangkan masa kan.?
Tadi saya pergi timesquare seorang diri, dengan tujuan untuk dating dengan awek dibawah ini.. Hehehe....
This is my beloved sis aka friends. Haha..Ni adik angkat amusy, so seharusnya menjadi sahabat karib saya. Cik sarah ni bakal cikgu, sekarang beliau sedang belajar di UPSI. Kami sama-sama sedang menduduki exam sekarang.Tapi cik sarah tak ada paper hari ini, so dari perak beliau datang ke Kuala Lumpur. Huhu..LEpas juga rindu, time beliau sedang konvo saya tak dapat nak pergi. Sekarang dah boleh jumpa. Weee....

Ini sahabat baru cik Sarah. Saya cuma tahu nama kawan-kawan yang perempuan je, yang lelaki tak ingat. Hee.. Masing-masing malu-malu. Tapi kawan-kawan perempuan cik sarah ok je. Kami easy going. Boleh sembang saja. Macam dah biasa.

Ni pic together before we all berpisah. Cik sarah dah nak balik perak. So saya pun nak balik ke asrama dah. Jadi ini kenangan kami.Hehe..Tak jangka sebenarnya cik Sarah nak datang KL. Sebelum ni kami plan nak jumpa hari sabtu lepas, tapi tak jadi. So tetiba lak cik sarah datang hari ni. Kami on je la.Tak dapat nak bagi hadiah konvo beliau. Hehehe..Lain kali ye sayang. Will miss u.. Tata....

7 comments on "1st day final vs Dating"

Atan on April 28, 2009 at 3:10 AM said...

he he he semoga semua nya selamat

aisHa 'S' on April 28, 2009 at 9:36 PM said...

Atan..thanks 4 the comen...
saya da baca blog awak..
wah byk cerita yer..
idea sendiri..
sgt menarik..
huhu

MISTA SYAH on April 29, 2009 at 2:39 PM said...

sayang aku tak dapat bersama anda semua....

aisHa 'S' on April 30, 2009 at 1:30 AM said...

ada masa nnti jenguk la kitorang..
kami pn rindu kamoo..
kalo gi steak house or tgk org mkn wester food je mesti teringat kt ko...
kalo jumpe "adik" ko pn mesti kitorang sebut nama ko..
huhu..

JkiNG on May 6, 2009 at 1:36 AM said...

All d best..
jd oc nnt??
^_^

taK$uB II on May 6, 2009 at 4:15 PM said...

pi peksa bleh wak kamera? ni msti mek gmbq jwpn sblh

aisHa 'S' on May 13, 2009 at 7:55 AM said...

* JkiNG = of cozla jd oc..hehe..jadi gak ker..Best tau..training kat pulau pangkor..wah..selamat berhitam la kiter...

* taK$uB = Ala camera hanset je..ambik curi2 lak tu..kiki....
Nasib tak kantoi..

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez