Wednesday, April 8, 2009

Sepagi Sepetang di Taman Tasik Perdana

Posted by aisHa 'S' at 4/08/2009 01:22:00 AM

Salam...Hee...
Apa cerita kekawan..Semalam kan saya kan tak ada kelas kan..Jadi kan saya dan kekawan saya pergi la ke Taman Tasik Perdana.Ini adalah pertama kali saya menjejakkan kaki ke sana. Wah sangat excited..Pastu tetiba saya jadi budak-budak jap..Hehe..Bermula dari pukul 10 pagi sampai la pukul 2 petang kami dekat sana.Kami pergi bukan untuk suka suki hati aku la... Kami pergi untuk buat assignment audio vidoe iaitu kami kena buat video klip lagu. So lagu pilihan kami ialah "We are Young". Dan tempat ini dipilih mengikut kesesuaian lagu la. Sebab lagu ni lagu fun dan easy, so dia kena la tempat yang best-best kan..Hehe...Sambil menyelam minum air, jadi sambil buat assignment kita main la pe lagi kan..? Seronok dan penat.. Tapi tak apalah, assignment ni tinggal 50% lagi tak siap.Lepas ni proses editing video dan audio pula..Weeeeeeeeeeeeeeeee..Selamat menatap..Adios..







Lapar.Kita makan dulu... بسم الله الرحمن الرحيم

Shooting sambil baring dan guling-guling.
Taman herba..Macam-macam ada.

Waterfall..Rindu nak pergi berkelah..UIwaaaaaaaaa

7 comments on "Sepagi Sepetang di Taman Tasik Perdana"

MISTA SYAH on April 8, 2009 at 8:25 AM said...

jelous ku tetap jelous......argh...tapi nak buat cam ner kan dah bertugas jauh dari korang semua....nanti aku tak tengok klip video korang....

aisHa 'S' on April 8, 2009 at 9:21 PM said...

hehe..Video tu nk kena anta 15hb ni..riso tau..byk keje kena hantar air yg sama..

aisHa 'S' on April 8, 2009 at 9:22 PM said...

Jangan jeles2 ya....heheh

cik niesa on April 8, 2009 at 10:46 PM said...

hikss rindu nak berkelah eh? We all dah lepas dah hajat berkelah! Heheh..check out my blog. ngee~

!~...aneys...~! on April 8, 2009 at 11:19 PM said...

wah rajinnye p jalan2..aneys da abes kls byk ari pon xde g mane2 lg..ade plan nk g waterfall,,tp aneys xcnfirm nk g o x sbb sesak nafas bhgian kewangan..hehe

aisHa 'S' on April 9, 2009 at 12:28 AM said...

~Niesa~ Dah tengok tadi..Seronok la korang.Kire pergi sebab buat language day ari tu la ni..? Nak sgt pergi berkelah..Windu..

~Aneys~ Ini bukan jejalan cYg...
Ni gi buat assgment..Huhu..
so smbil menyelam minum air la...
Kalo tak jangan harap kitorang nak keluar macam ni..Amat susah..
2 bulan sekali pun belum tentu boleh pergi tau..

!~...aneys...~! on April 13, 2009 at 3:29 PM said...

owh yeke..ingtkn g jln2..huhu..
bestnye g wat esaimen kt tmpat gitu..hehe=D
sambil menyelam minum air ek,,sib baik xlemas kn sha..??

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez