Sunday, April 12, 2009

Can't help falling in ♥♡♥ with you

Posted by aisHa 'S' at 4/12/2009 07:56:00 PM




p/s : Teringin nak tengok cerita "Meteor Garden" balik..Hurm..sape ade cite ni..Mintak copy please.... ;-(
p/p/s :- Ops..Nak kena buat assignment..Mungkin saya akan jarang update blog lepas ni. Minggu ini adalah minggu menghantar assignment. Ajaaaa..... Gambate. ^_~

p/p/p/s :~ Semalam kan, ada la seorang makhluk Allah tu, dia mesej dengan saya, lepas tu kan, saya bosan la, saya rindu dia jadi saya call la dia, and then kan, dia kan...Haha....Saya kan tak nak la ikut cakap dia, saya tak buat apa yang dia suruh, lepas tu dia cakap , tak nak cakap dengan saya, masa on the phone tu kan, saya panggil nama dia. Dia buat tak tahu... Lepas tu kan, saya malas nak layan kerenah dia, so saya letak phone, After that, saya ingat, saya nak dengar la cakap dia, Tapi saya buat keras kepala, saya pun ada ego saya, dan dia lah mengajar saya jadi ego. Apa lagi saya buat tak tahu je dekat dia. Saya hantar mesej dia tak balas, saya tahu dia baca mesej saya. Sebab dia sensei saya, jadi ego dia lagi tinggi, tapi disebabkan saya anak murid yang patuh, so ego saya makin kental. Saya cuma send mesej good night dekat dia. So, hari ini, saya ambil keputusan nak buat keras kepala la dengan dia, tak hantar mesej, saya dah boleh hidup tanpa mesej walau hakikatnya, sakit la juga kan. Dan akhirnya, hari ini tanpa di duga dia telefon saya..WAAaaa..Saya rasa bangga, sebab ego saya memang makin tinggi dan dia pula...Sudah makin mengalah.KAh-Kah..Tapi kan, saya tak nak excited sangat, nanti saya nangis lagi. Saya dah lama tak nangis ni. So malas nak cari pasal. Okay..Buat dia~ Saya rindu kamu la~ Hohoho....

3 comments on "Can't help falling in ♥♡♥ with you"

mE n mysELf on April 18, 2009 at 8:40 PM said...

huah2
sapew la insan tuh
beznye jd diri kite yg ego tu kan
kuang3
papepown chayok2~!

gadiskecil on April 18, 2009 at 10:07 PM said...

elop.. bila terbace entri nie..
teringin nk bertanya...
cane yea kamu bole kekal kn ego kamu wlupun kamu kata sakit menahan nya??
sy dh berkali cube buat mcm yg kamu buat..
tp sy kalah.. bole bg tips tak??

aisHa 'S' on April 19, 2009 at 12:46 AM said...

Orang kalo da ego..
kita kena tunjuk yg kita lg ego..
heee..
sbnrnye kite kena tgk siapa org itu dan situasi semasa..
Apa yg sy cerita ttg budak ini, die perlukan sy sekarang, ssb ada sesuatu yg die perlukan yg membuatkan die terpaksa cntac sy..
kalo x, sy jamin kami smpi skrg mmg xkn berhubung balik..
sy sekarang ni redho je, tunggu la perkara sama berulang lg.
Tunggu masa utk die xpedulikan sy lg..
Biarlah la..
Sbb kita xkn selalu happy kn..?
satu hari kaan nangis juga.
so sy dah bersiap sedia utk masa itu tiba kembali...
sebelum sy nangis balik, baik sy happy puas2 dulu.
sebelum sy da xdiperlukan, sy gunakan peluang yg ada dulu.
Itu saja..
lg 1, sy ikhlas utk tolong die.
saya cuma doakan dia bahagia...
"Jika kita cintakan seseorang, biarkan org itu bahagia."
Kita..?
akan bertemu kebahagiaan yg lebih besar nanti. Itu sudah hukum karma..
Heee....
Semoga menjadi ego ya kawan.... :D

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez