Saturday, July 4, 2009

Pergi mampus la ko.!

Posted by aisHa 'S' at 7/04/2009 10:31:00 PM
Oh...Sakitnye hati bila ada orang cakap macam tu kat aku.
Sampai hati dia doakan aku macam tu.
Sengal betul budak tu.
Tak apa,aku sabar je.Ungkit kat blog jer.

Ishk...!!! Geram+Sakit Hati+Bengang+Sedih gila la.

Sungguh tak sangka.
Terima kasih sebab mendoakan macam tu untuk aku.
Kamu hebat.Sebab tu aku diam je bila budak tu cakap macam tu kat aku.
Sabar weh.....Xpe2....
Saya sentiasa doakan yang terbaik je untuk awak.

Kata-kata itu adalah satu doa.


p/s: Aku sangat menyampah dan geram dengan makhluk tuhan yang satu itu,suka suki hati dia je bagi nombor telefon aku dekat orang yang aku tak kenal.Kawan-kawan! sebelum kita bagi nombor telefon seseorang tu,bagitahu dekat tuan empunya diri dulu,minta izin. Ini kan hak peribadi orang. Jangan suka bagi nombor dekat sesiapa je yang minta.Mana tahu orang tak suka.Tak baik tau.Penat aku pesan dekat kekawan lain jaga nombor aku.Tapi manusia itu senang-senang je bagi,lepas tu siap berpakat pula tu suruh rahsiakan siapa yang bagi nombor aku.Adoi,macam la aku tak tahu, berapa kerat je makhluk yang ada nombor phone aku. Terima Kasih la awak yer.Hargai jasa baik awak tu.!Lagi satu, lelaki tu nampak sangat tak gentleman, nak nombor telefon orang, minta sendiri la dengan tuan dia,aku ada kat depan dia je kot.Ini minta dengan orang lain buat apa.Nak kawan kena la ikhlas.Jangan la nak main-main miss call...pastu hantar address myspace je nak suruh aku kenal dia.Huh.Kita satu campus kot.Aku la yang sengal ni..

5 comments on "Pergi mampus la ko.!"

♥_ritsukaanum_♥ on July 4, 2009 at 11:30 PM said...

aloh sygku~
sian dy..
saba yeh...
meh i pelangkung sp gurl itu..

aKu AdaLaH aKU on July 5, 2009 at 12:51 AM said...

sabo cek... sabo....
hehehehehe.........

~mrs.amy ~ on July 5, 2009 at 3:34 PM said...

sabar yer amusy...
mcm2 perangai org kt dunia nih...
yg pnting, kita cool k;)

[نور عيني] on July 6, 2009 at 12:33 PM said...

aini setuju part rahsikan pemberi nombor tu
hampeh, kalau pemberi bagi nombor kita kpd orang lain tanpa izin, kalau tidak dirahsiakan nama pemberi takpela..ini nak rahsia2 lagi
memang x gentlemen lah peminta nombor tu
tidak menunjukkan sebarang tanda tanggungjawab sebagai 'lelaki'.
eeerrr...

aisHa 'S' on July 6, 2009 at 11:53 PM said...

itu lah....
sakit gak hati ni......
kawan buat kita macam ni....
pastu yg xleh blah plak.
lelaki tu cakap, saya kena simpan amanah.org yg bg nombor tu xkasi tahu siapa die...
geram gile dengar..
abes yg org bg tu xamanah xper lak...
hurm bior je la..
kita xlayan pn...
lame2 diam la tu...
lgipun hal ni xbesar sangat...
heeeee

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez