Thursday, October 28, 2010

Celcom dan Patah Hati

Posted by aisHa 'S' at 10/28/2010 03:43:00 PM
Aku tengah leka buat-buat sibuk tiba-tiba ada satu mesej dari CELCOM. Bila buka je mesej tu, terus rasa nak marah je. Orang yang buat aku sakit hati tak kacau aku pun, tapi aku boleh meroyan bila asyik dapat mesej macam ni je dari cik Celcom. Ceit..!!!!


From : 22228
RM0.00 Cinta tidak semestinya akan berakhir dengan kebahagiaan. Ikuti kisah-kisah cinta yang tidak kesampaian. Dapatkan MMS Cinta Kilat sekarang! Hantar ON CK ke 22228.


Aku BENCI CELcom... !!!! Kenapa celcom suka hantar mesej-mesej macam ni dekat aku.? Member-member aku tak dapat ke.?
Aku pelik mana dia tau yang aku dalam situasi ni.? Apakah orang-orang celcom baca mesej-mesej aku..???
Y__Y

3 comments on "Celcom dan Patah Hati"

Ann on October 28, 2010 at 5:06 PM said...

celcom memahami betul client dia...hehe

ape pesen ntah kisah2 cmtu...de ke org nk langgan..ishh

aisHa 'S' on October 28, 2010 at 5:10 PM said...

tu la...bkn yg ni je...
byk gak sal lain..
on Sunyi la ape la...
mcm2..
mcm die boleh trace sape die punye user yg jrang msj n call kot..
tu yg die hntar msj cmtu.

fndrocka on November 5, 2010 at 9:39 PM said...

Kahkahkah..sentap ler tu

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez