Friday, November 7, 2008

Fall Baby Fall

Posted by aisHa 'S' at 11/07/2008 04:46:00 PM


If you just have faith
To let me be the man that I am
I'll always run back
To show you what words never can

I don't want to be the one
just to love then lose

Let 'em fall baby fall
Just like the rain washes it all
If the tears will help you to heal
All that is real
All that is wrong
Let 'em fall baby fall

If you'll trust that I'm
gonna stay true
even when I'm gone
You don't have to worry
'cause I'll always be the
man that you want

And I don't want to be the one
just to love then lose

Let 'em fall baby fall
Just like the rain washes it all
If the tears will help you to heal
All that is real
All that is wrong

As your world spins around
Feet never touch the ground
Always hurting inside
Hiding behind the sun
waiting still for the love
but it all seems so right

Fall
Just like the rain washes it all
If the tears will help you to heal
All that is real
All that is wrong
Let 'em fall baby fall

Just like the rain washes it all
If the tears will help you to heal
All that is real
All that is wrong
Let 'em fall baby fall


*************************************
Location : Level 9 UniKL City Campus
Time : 4.59 p.m

Hari ni aku takde final paper. So aku datang ke kampus untuk buat assignment. Namun matlamat aku terbantut bila aku bizi dengan on9 jer...Aku baca blog ni dan terus jumpa lagu ni..Lagu ni sebenarnya dari lelaki kepada perempuan..tapi aku tak kisah la aku suke dengar..So aku post jer.. Assignment ntah kemana.. Tadi aku call kawan aku izzah..Aku tak tau kenapa aku call die, dalam kepala aku terbayangkan die jer...Aku rase nak sembang ngan die je masa tu.tapi panggilan tak bersambut..Aku dapat mesej je dari die.. So aku mesej jer ngan die... Well apa dalam kepala aku sekarang ni yer..?? Aku pun tak tau tengah pk apa... Mood aku hari ni okay jer..da dapat jawapan da kenapa aku down sangat lately ni..PMS betul...adeh...So aku nak sambung wat assignment da...Adios.

Mutiara kata :

3 Things in Life that gone will never come Back :
TIME, WORDS & OPPORTUNITY !
3 Things in Life that should never be Lost :
HOPE, LOVE & FRIENDS...

p/s : ni mesej yang aku dapat dr izzah..hehe..Thanks kawan sbb sudi temankan kawan mu ini..sorry sebab banyak menyusahkan..So happy have a friends like you...

6 comments on "Fall Baby Fall"

Diloz on November 7, 2008 at 11:11 PM said...

aku suka lagu tuuuu~

jangan curi!!

=P

thanx for linked me.

aisHa 'S' on November 7, 2008 at 11:31 PM said...

diloz..haha..ala aku curi jap..hehe...
woit mane dpt link aku ni..?
adoi...kantoi..

Diloz on November 7, 2008 at 11:41 PM said...

tak.i got blogtracker.can detect if somebody track my blog.=P

aisHa 'S' on November 8, 2008 at 10:44 AM said...

oh..cmne nk detect tu yer...
hehe..
boleh menuntut ilm ni..

mE n mysELf on November 10, 2008 at 6:02 PM said...

macam kenal jek ayat yg bawah skali tuh
mane dpt ek
he
(;

mE n mysELf on November 10, 2008 at 6:04 PM said...

bukan xmo angkat le
tp xpasan
he
sowy yek yunk
t kite borak2
msj pown k pe
he

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez