Wednesday, November 26, 2008

Karam

Posted by aisHa 'S' at 11/26/2008 04:46:00 PM

Dapatkah putik kan menjadi bunga
Kiranya cuaca sering gerhana
Dapatkah kasih bersemi selamanya
Ataupun aku harus berserah kepadaNya
Yang Maha Esa

Mestikah ada satu perngorbanan
Sehingga terjadinya perpisahan
Kiranya itu satu permintaan
Perlukah kau dan ku merelakan

Kita hanya insan yang selalu mengharapkan
Suatu yang indah dalam percintaan
Di kala tiba dugaan mendatang
Aku kau tinggalkan

Karam aku di lautan duka
Bila wajahmu hilang di mata
Tiada berita mengubat rindu
Di kala sendu

Kubiarkan luka di hati berdarah
Sehingga kering dimamah mentari
Apakah salahku
Disakiti sebegini

Perlukah aku terus mengharapkan
Camar yang hilang kembali ke sarang
Apakah masih ada kerinduan
Yang tersimpan di hatimu sayang...


Kredit tu : Civic


p/ s: Memula aku ingat lagu ni lagu Hindustan..Sebab tajuk karam..penyanyi lak zabarjad..Sumpah xpernah lak aku dengar nama penyanyi ni..Tapi lagu ni pernah kot dengar masa muda-muda dulu..Hehe..Oit civic..Bangga la ko erk..Thanks for rekemankan lagu ni kat aku..Touching giler..Tapi aku senyum je dengar lagu ni..Hehe (+_+)

4 comments on "Karam"

mE n mysELf on November 29, 2008 at 1:00 PM said...

i luv dis song too la
sha ni macam taw2 je owg ske ape
same je pe yg kite ske ni pe kes
;)

aisHa 'S' on November 29, 2008 at 3:18 PM said...

hehe..sehati sejiwa kot..
hak..
bile kite nk dating ni..
ishk..
aeh la..
asyik ujan je kn..
aoi la..
nnti leh la kite share pape yg best lg..
kui2...

rOhock on December 2, 2008 at 10:30 PM said...

bangun pagi2 dah jumpa kekasih??baru ingat nak ngorat..hahaha

aisHa 'S' on December 3, 2008 at 8:19 AM said...

rOhock...
jumpe kekasih abadi...
hehehe

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez