Monday, November 3, 2008

Final E.X.A.M...!!!

Posted by aisHa 'S' at 11/03/2008 11:17:00 PM

Hari ni merupakan hari pertama aku final..Subjek statistik..Ahh..aku tak suke math..kenapa yer...ishk..!!! So td aku harap aku lulus jer... Orang lain target A..aku lak target lulus..cam hampeh pun ada..aku pun xtau kenapa..nak gi final ari ni macam-macam perasaan ada... Kecewa, terkilan.sedih.tak puas hati.!!! sume benda tak kena..Kalo mase kt poli dulu, bila final still mampu tersenyum lagi,tp sejak kat unikl, final akan membuatkan aku takut.

Dulu aku semangat jer..tp skrg semangat aku hilang...Dulu,bila final study ngan giler kentang.tp sekarang study ala kadar untuk cukup syarat jer.pastu nak pointer tinggi..Ntah pape la aku ni.. Aku tak mintak lebih, cuma inginkan perhatian dari orang-orang tertentu. Ntah la...


Jadual final aku

Monday (3 Nov 2008) - Statistic.
Wednesday (5 Nov 2008) - Pengajian Islam.
Monday ( 10 Nov 2008) - Programming Language.
- Basic Graphic Design.

Tiap kali final kat unikl,aku mesti rindu dekat kekawan aku kat poli dulu.Aku rindu suasana study kitorang dulu. Aku rindu suasana Final dekat sana.Perasaan takut dan berdebar perjuangan dulu. Kat sini aku tak rase apa.Kosong....Keliru....Dulu masa final kitorang mesti sungguh-sungguh.study sampai tak tidur. study sambil mesej. Doakan kejayaan masing-masing. Kejayaan orang disana yang juga sedang berjuang.tapi kat cini.? Time final pun masing-masing nak moody. Aku terasa sampai makan diri.sampai menumpahkan air mata untuk kawan-kawan. Aku memang sensitif, bila kawan-kawan tak pedulikan aku, aku da terasa.tapi aku pendam..Kenapa.? aku suka memendam rasa macam ni.sebab aku luah pun takde guna.. Masa kat poli dulu time final kami masih happy.Sume tension tapi kami masih boleh gembira.. study dengan baik...Kenapa kat cini aku tak boleh macam tu.Aku masih lagi tak tau apa nak buat.... Aku perlukan kawan-kawan..Aku perlukan support..KENAPA..KENAPA..KENAPA...????

Aku masih tak boleh terima perubahan kat cini ker..? dekat poli study sesama walau tempat tinggal asing-asing...dekat cini duduk sesama tapi study sendiri-sendiri..Maybe aku tak boleh ikut cara study yang macam ni kot...Sebab aku mungkin da biasa dengan kawan-kawan dulu, yang study sesama..

Dulu kitorang study dengan tulis sume note dekat kertas A4..pastu tampal kat dinding..Kat cini tak boleh buat macam tu...study baca sesorang...Aku tak tau nak buat macam mana...kalau study reramai mesti banyak main...Ntah la..aku tak tau nak kate apa... Mungkin aku belum jumpa cara yang sesuai dengan aku.Tapi akan aku tetap teruskan perjuangan ini. Semoga aku tak patah semangat dengan sepenuhnya....Dulu dan sekarang banyak bezanya..aku cuma perlu terima perubahan...!!!




1st day final !!! Aku suka baju nie :)
1st time pakai mcm ni..so aku da decide ni fesyen tuk sem 3 nanti..
wah2 giler demand..tp what u care..aku beli kot..huhu..

Topi ni pengubat duka lara ku..hehe
Pemberi semangat di saat genting ini...
Thanks ya...

4 comments on "Final E.X.A.M...!!!"

mE n mysELf on November 4, 2008 at 10:44 AM said...

tu la yg kite cakap
tyme kite plukan owg tu
dy xkan ade
owg yg x kite jgke akn ade ng kite
mayb prasaan tu kdg2 bleyh time
tp kdg2 xbleyh nk time
sbb kite arapkan owg laen kan
so cam sha cakap
sumtymes
kite kne aja diri kite untuk hdop bdikari
hu
papepown,gd luck 4 ur final exam
n 1 more,
baju tu memang canteq
patot la ske pown
(;

aisHa 'S' on November 4, 2008 at 11:05 AM said...

Huhu...
itulah kita.....
jangan terlalu bergantung dengan kawan...
Kena juga berdikari...

Sal final..
masih ada sisa semangat dalam diri ini..
kerana diriku ini masih lagi mempunyai keluarga yang sedang menunggu kejayaan ku ini...

Harap tidak luntur semangat perjuangan ini..

mE n mysELf on November 4, 2008 at 11:14 AM said...

camtu la bwu bagus
hee

m!szcayah on November 4, 2008 at 1:47 PM said...

wah ,
topi yg sgt chumils .
biasa la kmu .
laen tmpat,laen la cara .
kwn2 bnyak ragam ,
nk tak nak kita kena bersabar .
kmu bnyak bersabar tau .

*kmu chumils berpakaian cm 2 !
(=

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez