Wednesday, March 17, 2010

Baeekkk Punya adab la.

Posted by aisHa 'S' at 3/17/2010 06:56:00 PM
Salam.

Waduh2..setelah sekian lama saya seakan-akan lupakan blog pula...
hurm.Tak sibuk tetapi menyibuk jer..hoho...

Hari ni buka blog lagi dengan harapan nak update la,tapi dapat pula sesuatu memo ringkas dari chatbox ni. yang berbunyi...

"guest: Weyyy budak UniKL... Dot-dot-dot(jawatan) dot -dot-dot(nama orang) tak bayr duit sewa rumah... kaki kencing jer"


Sekarang ni kan, kalau tak puas hati, dekat mana-mana tempat kita boleh bagitau. Senang je,info tu dah boleh disampaikan. Tapi, biarlah dengan cara yang betul dan tidak memalukan orang, seperti yang telah saudara lakukan ini. Kalau betul beliau tidak membayar sewa, bagitau dekat tuan punya badan. Bukan dekat blog yang umum ini. Tapi mungkin hamba Allah ini tahu yang saya berkawan dengan beliau. So saya sudah sampaikan. Moga anda gembira ya. Dan dirahmati Allah selalu.Amin...

Sudah gembira hajat anda telah disampaikan.?

p/s:-oh ya.sebab tak nak dengar cerita dari sebelah pihak jer,So saya bertanya la tuan punya badan. Oit tak baik memfitnah tau.. DOSA BESAR tau.Aishk..Baik minta maaf dengan tuan badan sendiri.

3 comments on "Baeekkk Punya adab la."

elmo on March 17, 2010 at 8:30 PM said...

macam nak kasi malu orang tu je.. btw i noe that man.. tp y not kan cakap face to face dgn die? ish3

aisHa 'S' on March 17, 2010 at 8:34 PM said...

man yg jd mangsa tu ker..?
haha..
mane boleh xtau...

tapi org yg memberitau dekat cerita ini.?
cam pelik lak..
Tak apa..tak lamanye ni.

Mohd Akhyar a.k.a Hanz on March 20, 2010 at 12:02 AM said...

Ni Hanz nak buat disclaimer:

Aku yang kutip duit umah sewa.
Tiap2 bulan aku kutip..dan aku buat rekod. Naz mmg bayar. Statement tu berniat jahat dan berbaur fitnah.

Facebook Hanz
Hanz @ Blog

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez