Wednesday, April 21, 2010

Adamaya

Posted by aisHa 'S' at 4/21/2010 10:59:00 PM
Aku baru pas habis tengok cerita Adamaya ni. Dekat tv3.com.my. Cerita ni best juga la layan bila bosan. Macam sweet-sweet je tengok lisa surihani dengan sean tu jadi husban and wife.

Semalam baru lepas downdload lagu die yang bertajuk "Yang Terindah" nyanyian dakmie. Kalau tak silap aku dakmie ni juga yang nyanyi lagu dalam cerita Syurga Cinta yang heliza berlakon tu. Tapi sampai sekarang aku tak dapat lagi lagu penuh cerita tu. Tak pe lah. Layan lagu ni pu la.. Aku tertanya-tanya juga, siapa dakmie ni erk.?

________________________________________________


Yang Terindah

Semenjak kau hadir dalam hidupku
Tiada lagi keresahan
Kau mengetuk pintu hatiku
Tanpa sedar hingga ku izinkan

Kau yang bernama cinta
Kau yang memberi rasa
Kau yang ilhamkan bahagia
Hingga aku terasa indah

Maaf jikaku tidak sempurna
Tika bahagia mula menjelma
Bila keyakinan datang merasa
Kasih disalut dengan kejujuran

Mencintai dirimu
Merindui dirimu
Memiliki dirimu
Hingga akhir hayat bersama kamu

Kau yang bernama cinta
Kau yang memberi rasa
Kau yang ilhamkan bahagia
Hingga aku terasa indah

Kau yang bernama cinta
Hingga aku rasa indah



p/s : - Cinta yang suci dapat dilihat dari pengorbanan seseorang, bukanlah dari pemberian semata-mata.

8 comments on "Adamaya"

mrberett on April 24, 2010 at 1:26 AM said...

citer ni mmg sweet sgt...dapat merehatkan kepala petang2

aisHa 'S' on April 28, 2010 at 5:03 PM said...

hehe..mmg sweet...cerita die xberat sgt...jalan cerita die senang..tak merapu sgt.

Hairy on May 18, 2010 at 2:23 AM said...
This comment has been removed by the author.
H A I R Y on May 18, 2010 at 2:29 AM said...

hehe..
salam, soei mncelah..
nk thu ke, dakmie tu spe?? leh je nk cite kn...

Russell peters said...

kepada H A I R Y,
salam, soei mncelah..
akew bowink ler bc blog kaw niey..(blog kisahceritahidup.blogspot.com, bkn blog ini.sumpah boring nk mampos,tp aku tpakse bc psl aku nk cr sape dakmie.)
Tolong lew gietauw akew sapew DAKMIE niey..
n tolg la ubah gaya tulisan ko..be a man..
semoga ko dapat mnjadi penulis yg hebat dan dapat pusing satu sunway pyramid..
jgn lupe psl dakmie..

aisHa 'S' on May 29, 2010 at 10:08 PM said...

HAiry-siapa dakmie ni.?
boleh ceritakan..?

H A I R Y on May 30, 2010 at 1:13 PM said...

to russeell..
thx, sbb bg kritikan, ak mmng ske kn kritikan brbnding pujian.. skrung2nye ade yg ambik berat.. hehe, again thx!!!
citer psl sunway tu, sje jer ak letak kan.. xtaw nk letak pe..
lgpun ak still in learnig process, dunya ni kn kelas pemblajran.. n ak ske blajar..
insyaAllah, dlm msa terdekat ni ak postkn ek?

aisHa 'S' on May 30, 2010 at 4:06 PM said...

ok..tQ..hehe..
appreciate dat...

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez