Friday, April 2, 2010

Ular sawa si pembelit.

Posted by aisHa 'S' at 4/02/2010 08:09:00 PM


Hari ni takde class tapi pegi gak kampus sebab ada meeting. After meeting aku sempat bermanja-manja dengan baby yang berkulit licin ni. Huh..Masa mula-mula pegang tu memang geli gile. Tambah bila ekor die sebok merayap-merayap kat kaki aku..Eee...geli geleman seluruh badan aku.Lepas tu bila dah bertenang sikit baru la cool ambik gambar ngan baby ni. Haha.. Tapi malang nye member aku yang tukang ambik gmbar pulak terketar-ketar..adoyai..sebab tu la pic aku blur-blur macam ni...Tapi tak pe la. Dapat gak pengalaman bermanja dengan ular sawa ni... Peace. (^_^)v

p/s:- Apa diharap pada yang kasih, badan dan nyawa lagi bercerai.


2 comments on "Ular sawa si pembelit."

nursarah on April 10, 2010 at 10:19 AM said...

tak sanggup pegang ular..takuttt!

aisHa 'S' on April 10, 2010 at 11:44 AM said...

wah...ruginyer..
memula tkut lame2 bile da pgg seronok...haha

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez