Saturday, April 10, 2010

Tamatlah sudah Open Day UniKL MIIT

Posted by aisHa 'S' at 4/10/2010 10:38:00 AM
Semalam tamatlah sudah hari terbuka UniKL MIIT untuk sesi januari 2010. InsyaALLAH semester depan ada lagi. Tapi aku la yang tak ada. Tadi roomate aku bagitau yang gambar aku ada termasuk dalam website UniKL. Cerita pasal open day. Semester ni punya open day
memeng gempak dan meriah la. Banyak persembahan dari student. Ada persembahan yo-yo menari dan menyanyi tu biasa la. Persembahan zapin dari pelajar sekolah rendah pun ada. Part menari shuffle tu aku tak tengok pula.


Suasana di lobi kampus.
Gambar ni aku cilok di sini.

Gambar di atas masa hari pertama Open Day. Setiap booth buat macam-macam persembahan untuk menarik minat pengunjung ke booth diorang.

video
video
Nak buat gosip sikit. Dafi ngan adeline ni ada pape ker..?
huhu....Teeeeet.

video
Rizal ni boleh tahan juga bila menyanyi. Kalah la pelajar AF.
Walau dia cuma pelakon. Nyanyian dia not bad la.



1 comments on "Tamatlah sudah Open Day UniKL MIIT"

nursarah on April 14, 2010 at 1:48 PM said...

hehe, open day dah close ek. baru nak dtg. hihihi

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez