Friday, April 9, 2010

Hotel mania

Posted by aisHa 'S' at 4/09/2010 06:18:00 PM
Semalam dekat lobi kampus penuh dengan student sebab nak tengok pelakon-pelakon dari hotel mania (Dafi, Ryzal, Anding, Adeline Tsen) perform. Diorang menyanyi dan sesi bersoal jawab serta menari bersama peminat. Semalam aku da nk update cerita pasal tu.Siap nak upload video lagi. Tapi sebab lame gile nak upload video. 2 kali upload aku fail so aku tutup je. Hehe.. Semalam buka facebook, tengok facebook bebudak city campus ramai dengan artis je. Aku pun ada ambik gambar dengan diorang tapi aku tak upload sebab aku tak minat sangat.Huhu..Tapi mase diorang perform aku la yang duk depan.Ceit...
kiki....


wa lagi putih dari Dafi..kiki
.
Adeline Tsen..Die lagi cun kat luar dari dalam cerita tu

Sesi tandatangan la pulak.

Jeles giler ngn kulit si rizal ni. Licin beb...Kalah aku.



p/s:- Semalam lepas tengok persembahan diorang kami sambung buat fyp di bilik lecturer pula. So hari ni pun same, sekarang ni kami tengah bertapa dekat bilik lecturer tengah siapkan fyp.Minggu depan nak present da.Uwaa...

2 comments on "Hotel mania"

nursarah on April 10, 2010 at 10:16 AM said...

mmg promosi habis ek hotel mania nih. hoho.

aisHa 'S' on April 10, 2010 at 10:36 AM said...

ha'a..mmg..tp dorang perform best la..

kami ni duk ostel mne nk layan tv..
haha tp roomate layan gk kt tenet..

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez