Wednesday, October 6, 2010

"Perempuan" dan "Lelaki"

Posted by aisHa 'S' at 10/06/2010 02:45:00 PM
Hari ni lunch pergi makan dekat Maju Junction lagi.. Hampir setiap hari pergi makan kt MJ...Haha...Mingu-minggu terakhir sebagai trainee sudah mula terasa. Sangat tak best sebab kalau boleh aku tak nak semua ini berakhir. Aku suka untuk terus berada disini. Lagi 3 minggu aku akan berada disini. Hari ni aku pergi bertiga saja ke MJ, lalu depan satu kedai gunting DnT. Ada la sorang amoi seksi tengah duduk atas kerusi. Pakai skirt pendek je. Memula aku pandang muka minah tu, macam pelik je, tapi aku cuma ingatkan pelik sebab make up kot. So aku buat tak kesah jer la. Lepas je pada tu, kawan aku sama-sama trainee (Izhan) tu pun cakap, "aishah member ko.." aku cakap la, Ha'a member aku,dah lama tak jumpa.. Lepas tu izhan cakap, "Besar gila halkum member ko.." Aku toleh belakang..Aiseh man.. 'perempuan ker..? patut la 1st time tengok muka die macam pelik. Tapi tengok lama-lama macam perempuan betul pun ada.'
On the way balik ke ofis pula, baru lepas lintas jalan, then juma 2 orang awek dan seorang 'lelaki' tengah smoking sambil berjalan.Rambut pendek kaler karat. Tubuh berisi sikit. Lepas je diorang berlalu, aku pun cakap, tadi tengok perempuan berhalkum. Sekarang tengok lelaki ada breast pulak. Izhan cakap "Aku rasa nak lempang-lempang je." -Nobody Perfect.

Tetiba aku terfikir, kalau 'perempuan' tadi kahwin dengan 'lelaki' yang ni, agak-agak diorang dapat anak tak.? :D
Lepas tu, pernah tak sesiapa jumpa pasangan 'nyah' kapel ngan 'pengkid'.? Adakah dua golongan ini akan saling tertarik antara satu sama lain.?

5 comments on ""Perempuan" dan "Lelaki""

baincardin on October 6, 2010 at 3:41 PM said...

adeii...dah mcm² pelik skang ni...^_^'

Ann on October 7, 2010 at 5:25 PM said...

terpikir jugak..bek diorg kawen jer kan..pengkid ngn nyah..sesuwai sgt tu

aisHa 'S' on October 7, 2010 at 5:29 PM said...

haha..tau xper..kalo dorang kawin baru la timbul isu 'suami' mengandung...XD

fndrocka on October 7, 2010 at 6:25 PM said...

Kompleks juga soalan last tu..tapi tak mustahil..

aisHa 'S' on October 8, 2010 at 9:11 AM said...

manetau satu ari de yg tertarik ke..kn.?
tp biasanya golongn mak ni die lebih tertarik pd lelaki yg macho...
i think la...

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez