Friday, October 31, 2008

TAG....hehe

Posted by aisHa 'S' at 10/31/2008 09:12:00 PM
1. Sudah pukul berapa sekarang?
9.13 p.m

2. Apa mood sekarang?
Sangat berkecamuk dan dalam kepala pikir macam2..
yang penting adalah hari esok.

3. Rasa hendak buat apa sekarang?
rasa tak sabar...Dalam dada sangat penuh dengan perasaan yang tak mampu nak luah..

4. Kalau ada 'magic' sekarang rasa hendak buat apa?
Rasa nak setelkan semua yang tengah pk ni ngan jayanya.

5. Rasa hendak tengok cerita apa sekarang?
Nope......xde rasa nak tgk movie pun..

6. Keluarga sedang buat apa sekarang?
I donno....dorang duk jauh..sob2...

7. Apakah waktu makan sekarang? Sudah makan?
Dinner..sudah..makan ngann kekawan n driver bas..wah2..suka ada orang belanja..

8. Rasa hendak duduk bersama siapa sekarang?
Mohd Syukri bin Abd Rahman

9. Dan Dia/ Mereka sedang buat apa sekarang?
I donno..??? What to do.?

10. Macam mana cuaca sekarang?
Ok jer....

11. Kalau ada tunai sejuta di tangan sekarang, hendak buat apa?
Shopping n joli sakan..beli kereta n rumah idaman. Kalaulah boleh beli hatinya ngan duit tu?

12. Rasa hendak souvenir daripada siapa sekarang?
Mr Syooke Amusy

13. Setelah menjawab beberapa soalan survey ni, apa mood sekarang?
Still sama jer..cuma dapat lah luah sikit..

14. Jadinya, sudah pukul berapa sekarang?
9.18 p.m

15.Akhir sekali, rasa hendak tag siapa sekarang?
Sapa2 yang sudi..
speacially my new fwen misZ Izzah.

3 comments on "TAG....hehe"

rOhock on November 2, 2008 at 12:48 PM said...

KENAPA NI ARRR.....WKAKAKAKA

mE n mysELf on November 4, 2008 at 10:47 AM said...

wah2
wanna tag me
hu
thnX
(;

aisHa 'S' on November 4, 2008 at 10:53 AM said...

Ya....
sila jawab tag tu yer..
hehe..

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez