Tuesday, July 21, 2009

1st day di sekolah.

Posted by aisHa 'S' at 7/21/2009 11:39:00 PM
Semalam aku melangkah pergi ke sekolah dengan semangat berkobar-kobar.Pakai baju kurung gitu.Haha..Lepas tu jumpa member-member lama.Nampak happy je semua. Classmate lelaki dengan stail rambut yang baru, yang perempuannya pula dengan baju dan kasut baru,make up baru(aku la tu), hanphone baru dan macam-macam baru lagi la.Hehe....

Lepas tu jumpa balik dengan senior merangkap kakak angkat yang dah lama tak jumpa sebab dia baru habis praktikal, sangat teruja bila nampak kak ikin, tapi dia lagi terkejut bila tengok aku.Terus dicubitnye pipi aku dan soalan cepumas pun keluar, Ni kenapa makin berisi ni..? Aku dah merah muka da, terus aku cakap, biasa la cuti, pipi makin comey la..Berkilat gitu..Haha....Tembam seh....Memang badan aku naik.Terus aku nak diet... Tapi macam biasa lah, makan tetap makan..Kiki...Minggu depan la aku diet.Promise (*_*)v hoho...


::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Cerita untuk esok.

Malam ni aku kena iron baju kurung awal-awal la, sebab esok Tengku Mahkota Pahang nak datang kampus, so kena pakai formal dan esok aku akan ponteng kelas tengahari dengan bersurat.Adoi, third day class dah ponteng dah.Huhu....
Suasana di kampus sekarang agak sesak la dengan pelajar-pelajar baru dan lama bergabung.Biasalah july intake memang ramai.Lagipun baru 1st week semua rajin datang kampus.Huhu...Tengok la puasa nanti.Makin kurang la makhluk tuhan yang tak seksi itu.Hehe...

Motto hari ini.Esok diet lagi.!

6 comments on "1st day di sekolah."

Nazrul COLOURS™ on July 22, 2009 at 3:18 PM said...

Good-good
:D

gadiskecil on July 24, 2009 at 9:15 AM said...

wah~!
ada org itu sedang berdiet upe nyes..
chaiyok2 !!

mrberett on July 25, 2009 at 3:49 PM said...

lepas cuti makin berisi ya...
sy juga naik lepas cuti 2 minggu dirumah...huhu

mE n mysELf on July 26, 2009 at 8:53 PM said...

ye kew nk diet ni
nk tgk la camne nty
hihihi

aisHa 'S' on July 28, 2009 at 4:01 AM said...

iye la cayang..
xcaye tgk la nnti..
huhu..
sedey coz berat da naik..
sob sob...

epilogseoranghamba on July 29, 2009 at 11:43 PM said...

haha...dlu pon tembam gak..tp sejak2 jpm ne makin tembam..haha..

ala budak2 baru 2 awal2 ja semangat..t slow r 2...sampai jem lif..naya2

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez