Monday, July 20, 2009

Sekolahku, Syurgaku...

Posted by aisHa 'S' at 7/20/2009 08:19:00 AM
Salam...

Hari ini dah start kelas. Baru 1st day. Tak tahu la hari ni belajar ke tak lagi. Kelas aku start pukul 11.30pagi..Walla, sukanya..haha... Dem,dem,dem...Sebab hari ini 1st day untuk ke kuliah, jadi aku decide nak pakai baju kurung.Dah lama kot xpakai baju kurung.....Sengal je,gi kelas baru nk pakai baju kurung. Okay la, aku harap 1st day ni akan memberi semangat untuk aku..Hehe.Moga semester ini akan menjadi lebih baik dari semester yang lepas.Amin..

-Buat semua student baru, Selamat datang ke UniKL.Moga anda semua menjadi pelajar yang Cemerlang, Gemilang dan Terbilang. Jangan asyik nak stylo je, belajar pun kena stylo gak- =)


p/s : Buat ehem-ehem, welcome to UniKL gak.Moga kamu gembira disana dan jangan lupa aku disini yang sentiasa menunggu perkhabaran darimu.Chewah..Ayat nak muntah..Huhu....

4 comments on "Sekolahku, Syurgaku..."

~mrs.amy ~ on July 20, 2009 at 10:43 AM said...

slamat blajo la yer aisha..
blajo molek2;P

aisHa 'S' on July 22, 2009 at 12:02 AM said...

thanks amyno..
hehe.....
xtau n\la nk ckpsem ni cmne..
sya pasrah,redho an tawakal je la...
sya cuba bt yg lebih baik lagi..

Anonymous said...

Blaja molek2 cah...pointer sem ni mesti naik la..nnt leh blanje ak cah...wahahahaa...lupe la 2...

aisHa 'S' on July 28, 2009 at 4:00 AM said...

InsyaAllah cik musa....
hurm.....

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez