Tuesday, July 7, 2009

away lagi...

Posted by aisHa 'S' at 7/07/2009 12:19:00 AM
Salam...
huhu.......

Apa hal tajuk asyik away jer....hehehe.....Sesaja je nak cakap esok aku akan bertolak ke pulau pangkor.Kali ni kita pergi untuk Training Oriented Committe(OC) pula. 12hb ni budak-budak baru akan daftar ke UniKL.Jadi kami para-para sakura aka senior kena la dilatih dan dan panning dulu.Kenapa dekat pulau..?Haa.. sesaja nak buat secara santai.Sambil berbincang kita makan angin dan menghanguskan kulit..

Ok la,tak nak cakap panjang pun sebenarnya,nanti habis kursus akan di upload pic pemandangan di pulau pangkor pula.Tak sabar rasanya nak pergi pangkor.Semoga perjalanan dan program kami berjalan lancar.Amin.


p/s: Picture di gunung berinchang pun tak sempat nak upload ini nak pergi kursus lagi....Wah seronok gila.Ni belajar ke memain.hehe...selagi semester belum bermula, kita makan angin la dulu kan..?

4 comments on "away lagi..."

niesaHM on July 7, 2009 at 9:24 AM said...

this time orientation kat mane pulak?
last sem MFI

aisHa 'S' on July 10, 2009 at 12:01 AM said...

kali ini dekat UKLM pula..hehe

niesaHM on July 10, 2009 at 12:38 AM said...

UKLM? Mana?

aisHa 'S' on July 10, 2009 at 8:15 AM said...

alamak salah eja..
UKM...
huhu...
kt bangi..

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez