Saturday, July 18, 2009

Sengalnya...

Posted by aisHa 'S' at 7/18/2009 11:24:00 PM
Hari pendaftaran.Semua kena pakai topeng.H1N1 sungguh. Syukur tak ada virus itu di kampus.
.
Kenapa blog tak update..?
.
.
.
.
.
.
.
MALAS
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Banyak sangat cerita dan program sampai tak tahu nak cerita apa.
huhu
.
.
.
.
nanti akan di update start cerita dari pergi training di pangkor, lepastu orentasi dekat UKM dan berakhir di MIAT semalam.
hehehe......

Pulau Pangkor nan indah. OC Training.

Barisan senior-senior fasilitator.
.
.
.
.
.
.
Timetable for this semester.Sukanye ari jumaat xde class..Aku tak kisah sangat class pack.Tapi kalo jumaat xde kelas maknanya boleh la balik kg..Yabedabedooo....
hikhik...terlebey sudah.

4 comments on "Sengalnya..."

nia on July 19, 2009 at 4:40 PM said...

oc smpai ke pangkor ek? ;p next time orentasi kat pangkor gak la yer~

aisHa 'S' on July 20, 2009 at 8:35 AM said...

training je kat pangkor.
Next time xtau la training oc ktne lak..die selalu berubah2 tempat.

mE n mysELf on July 26, 2009 at 8:52 PM said...

uit
btol la makin tembam
napew ni
bahagia ek
hik2

jgn nty u plak bawak virus suda la ek
ehehe
jgn saket tawu
i xdew nk jage u nty
hehehe

aisHa 'S' on July 28, 2009 at 4:02 AM said...

baHAGIA la juga....
makan free je keje..
tu yg naik tu..
huhu

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez