Friday, July 30, 2010

Alahai mata...

Posted by aisHa 'S' at 7/30/2010 04:31:00 PM



Semalam da dapat task. Tetapi masalah yang timbul ialah pc aku ni slow macam siput..
Memula dapat task semangat berkobar-kobar ni nak buat kerja. Tapi tak sampai 5minit, mata da tertutup da. Tau-tau kepala makin rapat ke meja. Macam da kena gam rasanya. Adoi la. Pe nak jadi ni..? hehe... Sendiri jawab la yer..

Semalam kena berpindah ke tempat duduk baru dan dapat pc yang baru di format. Tapi hari ni pc tu macam siput jugak. Malahan lagi teruk dari pc yang aku guna skrg. So hari ni, terpaksa berpindah kat tempat asal balik. Aku lebih serasi di sini. Sebab dengan staf-staf da ok, da boleh sembang. Takde la aku rasa macam pendatang kat tempat duduk ni.

Tadi aku dapat tolong member aku group desktop configure laptop baru. Pergh..exited lak rasa bila dapat buat kerja dorang. Tapi kerja aku lak tertangguh. Sebab pc slow. Nak upgrade RAM tak dapat-dapat lagi. Hurm.... Bila boleh buat kerja dengan rajin dan lancar ni... ^_~

~I Need You~
I don’t need a lot of things
I can get by with nothing
Of all the blessings life can bring
I’ve always needed something
But I’ve got all I want
When it comes to loving you
You’re my only reason
You’re my only truth

I need you like water
Like breath, like rain
I need you always
be mine and by my side
There’s a freedom in your arms
That carries me through
I need you

You’re the hope that moves me
To courage again
You’re the love that rescues me
When the cold winds, rage
And it’s so amazing
’cause that’s just how you are
And I can’t turn back now
’cause you’ve brought me too far

Oh yes I do


2 comments on "Alahai mata..."

meo188 on August 1, 2010 at 3:43 AM said...

yeah!!!

aisHa 'S' on August 2, 2010 at 11:48 AM said...

webkomik..hello.
:)
tq 4 visiting.
~_^

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez