Friday, July 9, 2010

T__T

Posted by aisHa 'S' at 7/09/2010 01:57:00 AM
nga sedih..
xleh nk bgtau pape..
hurm..

.
.
.
.
.
.
.
kena makan sesorang...rasa sedih sgt......
kne tinggal sesorang..rasa sedih sgt....
bile die xhepy ngn kite rase sedih sgt....
kne tggl cmtu jer....
rase sedih sgt.......

.
.
.
.
kalau sy mkn sambil berlinangan air mata boleh tak..??
Nak telan kue tiaw goreng yang tawar ni pun susah..
maaf saya tak mampu nak habiskan....kalau awk mrh, sy mntak maaf.....
i can't finish it..
i'm sorry...


p/s : tired of being sorry.

3 comments on "T__T"

♥_ritsukaanum_♥ on July 16, 2010 at 10:44 AM said...

gud luck babe !
lme tak jumpe kan . rindu ;)))))
Lotus note ? heheh ! pkai tu jgk time practical kat mercedes ari tu

Mohd Naim on August 18, 2010 at 1:25 PM said...

kalau banyak menyendiri mmg la sedih...

cuba byk habiskan masa dgn kawan-kawan, family ... mmg cepat masa tu berlalu..kalau sorang2..mula la nak layan perasaan..pastu pulak dengar lagu2 jiwang...lagi la rasa pedih..mcm kena siat2..

org kata kalau putus cinta nie, carik lain..insyallah sattle, tapi bukan senang nak cari lain tu..ingat mcm beli kat tesco ke..

apa2 pun be happy!

aisHa 'S' on August 18, 2010 at 1:45 PM said...

Naim..thanks 4 ur advice..
cari lain.?
tidak semudah itu...
Hurm..sedang meneruskan hidup dan sedang cuba utk bahagia.kerana bahgia itu kita sendiri yg boleh lakukan..

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez