Tuesday, October 7, 2008

Syuk yang CARING...????

Posted by aisHa 'S' at 10/07/2008 02:21:00 PM
Ari ni awal-awal pagi lagi syuk anta mesej kat aku..
die tanye semalam aku cerita aper..?
die xfaham...lor bukan main semalam aku bengang kat die sebab die cakap suka hati..
rupa-rupanyer die nga mamai..
so aku cite sal budak psyco semalam tu..
sangat berminat die ingin tahu..
hehe..so pastu tetiba die mintak no mamat psyco tu..
wah2...aku berdebor2 ni..
memang aku riso..kalo da sampai die mintak no ni...
takut pape yang buruk nanti berlaku..

tadi mase sampai campus,aku lepak kat lobi jap..
pastu tetiba member aku si syahmil ngan ina cakap,nanti kalo ade orang anta mms kat ko,kami da tau da saper..
aku berdebor da ni..uwaa..xkan sampai ambik pic kot..
tapi aku tak rase pun budak yang ambik pic tu adalah orang yang same..ntah la...
ku nak tengok je apa yang jadi nanti..
ina n syahmil da tengok da nama budak tu..
tapi aku malas nak pk..
nak tengok sejauh mana tindakan budak tu..
aku rase die takkan buat apa-apa kot..
aku harap-harap macam tu la..

.............................................................
Aku baru je berhajat nak jauhkan diri dari syuk..
tapi kenapa yer,bile aku nekad nak jauh,kitorang makin selalu berhubung..
setakat ni..lepas aku gi beraya rumah nenek die kat k.terengganu tu,
tiap-tiap hari kami mesej..
kalo aku tak anta mesej,syuk yang anta mesej..
urm mamcam mana ni..??
ishk..
tapi aku rase setakat ni aku nak kekal berhubung ngan die..
sebab die tengah menghitung hari je untuk pergi jauh..
mesti lepas die pergi,aku da tak leh mesej kan..
so aku biarkan je la...
setakat ni kami ok jer...hehe...
tak tau la nanti jadi macam dulu lagi ker..
tapi aku harap xde da..
aku da boleh kawal emosi aku..huhuhu...
aku pun tak tau sampai bile blog aku ni xde name die... :)

2 comments on "Syuk yang CARING...????"

mE n mysELf on October 8, 2008 at 4:53 PM said...

jgn nty frust g da la
xsalah if tros kawan
tp jgn ltak arapan tggi ngat k
papepown oewg tetap sokong aisha
(;

aisHa 'S' on October 8, 2008 at 10:21 PM said...

hehe...insyaAllah..
kami kawan jer...
sekarang ni nk gak tengok die cmner kn..
org xanta da mesej kat die dulu,so tetiba die anta mesej..
mcm pelik gak kn..
tp layan je la...
lgpun org nga berdebar2 tunggu die nak gi jauh je ni..
sebab tu org layan die..
nanti da sepi balik xde da cite sal die..
tp ramai yg nga marah ni coz still cite sal syuk..hehe..

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez