Wednesday, October 22, 2008

Presentation + Kuiz + Assignment = S.T.R.E.S.S

Posted by aisHa 'S' at 10/22/2008 02:27:00 AM
Rabu 22 November 2008...

Ari ni aku ada Presentation untuk final project untuk subjek programming..
Ari ni juga aku ada dua kuiz penting iaitu subjek Multimedia dan subjek Basic Graphic Design.
Aku juga ada assignment perlu dihantar iaitu Technical Communication..
My feeling...So better...Sangat BAGUS....dalam erti kata sebenar..Sangat Stress..
Sape suruh buat kerja last minit.. Macam ni la jadinya kan..?
So aku tak dapat tido malam ni sebab nk siapkan semua kerja..
Aku tak study lagi ni...Sangat teruk kan..?
Aku masih lagi boleh memain..
So semester ini aku tak nak mengalah awal-awal..
aku akan cuba buat apa yang mampu.. Akan berjuang sehingga ke akhirnya..
Baru boleh enjoy..hehe..
Kepada kekawan.Doakan kejayaan aku selepas ini ya..
Akan ku BANGKIT dan BUKTIKAN aku boleh BERJAYA ..!!!
Amin...

3 comments on "Presentation + Kuiz + Assignment = S.T.R.E.S.S"

aku cuba untuk jadi yang terbaik untuknya on October 22, 2008 at 12:46 PM said...

chaiyok2..~!
sha bole..~!huhu..

mE n mysELf on October 23, 2008 at 4:29 PM said...

bley2
wat yg tbaek
u can do it!

aisHa 'S' on October 23, 2008 at 6:08 PM said...

yoyo--thank ya sume..
sedang berusaha ni....
hehe..
harap sinar jejayaan akan jadi milikku..

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez