Saturday, October 11, 2008

Open House (AtiQah)

Posted by aisHa 'S' at 10/11/2008 06:42:00 PM
Ari ni kite gi kota damansara yer..
hehe...
ari ni kitorang gi serbu rumah kawan kami iaitu iqa...
8orang je pergi...
plan 6 orang..pastu tetiba bertambah lak 2orang..
so meriah la cikit...
ni 1st time pergi damansara ngan kekawan yang semua tak tau tempat tu..
hehe....
dalam kul 1 lebih bertolak..pukul 3 lebih baru sampai rumah iqa...
damansara tempat yang besar..
jalan jam lak tu..adeh la..
nasib kami dapat abang teksi yang baik yang tau tempat nak pergi tu..
so jimat bajet..
kesian kat bebudak laki yang naik teksi satu lagi..
dorang tersesat sampai ke kolej segi..huhu...
Setiap kali gi open house mesti hujan..tapi hari ni nasib baik kami sempat sampai...

Ari ni aku makan spagetti n Laksa Penang..Huhu..Lapo sangat.
Pagi tadi alas perut ngan meggi jer...
So kat sane bantai makan puas-puas..
Dalam sejam duk kat sane Syahmil,Hafiz n Emi blah awal coz dorang nak gi Perak lak..
Tengok Konsert..Cam hampeh tul..
Pergi berlapan..balik berlima pastu tinggal bertiga jer...

Kami xbyk taking picxa.....banyak guna kamera iqa jer..aku punye fon simpan dlm beg..
ni je pixca yang sempat ambik....hehe..
Mase nak balik tu, ayah iqa yang hantar kitorang ke Stesen putra..
Ayah die baik sangat..Thanks to pak cik Abd Rahman..
kesian die penat..
So lepas ni ade sesapa nak buat open house lai tak..??
Kalo ade jemput kami yer..nGee..

_____________________________________________

Gendang gendut tali kecapi..
Kenyang perut senang hati..

4 comments on "Open House (AtiQah)"

~ turquoise ~ on October 11, 2008 at 9:42 PM said...

huhu, rayer sakan dier...

MISTA SYAH on October 12, 2008 at 11:49 PM said...

ahakz...korang syok la....kita orang nie syahmil yang kacak, hafiz yang tampan dan emy yang hansem....kul 7.05 malam baru samapai pudu...sesat di kota D'S

aisHa 'S' on October 13, 2008 at 2:32 PM said...

haha..kesian korun...adeh la...memang best kitorang ayah iqa anta..
nasib korunk xde.huhuu

Redbloodsnow on October 16, 2008 at 9:29 AM said...

waaahhhh...dua jenis mee nurul lahapkan ea..hukhukhuk. sodap x spagetti die n lakse penang die ek..Zie neh antu mee taw..hahaha

:P

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez