Tuesday, October 7, 2008

mamat psyco..!!!..Damn YOu...

Posted by aisHa 'S' at 10/07/2008 01:17:00 AM
Ari ni tetiba lak ade 2 no baru kat maxis aku..
satu no celcom satu no maxis..
ntah sesape ntah..
anta mesej cakap nak kawan..
tapi aku tak balas..
yg maxis lak anta mesej tanye kenal die ke x..
pastu miscal2...malas nk layan...
tapi paling xleh blah yg no celcom tu..
die siap gi call aku lg..
dalam kemalasan aku jawab telefon...
memang nak cari gado la mamat tu...
memang aku layan die teruk la..
lagi makin galak die kenakan aku..
menyampah siot..
ah sakit hati aku..
bile aku tanye yang bagi no aku kat die.
boleh lak nk memain rahsia..memang aku nyampah..
aku cakap die tu poyo,berlagak..gila..hehe..
selumber jer..
die cakap nama die mohd syukri syahmil..
maunye aku tak sakit ati..
boleh ke die nak memainkan nama syukri ngan aku..??
damn you..!!!!!!!!

dalam kebencian dan kemeluatan aku layan die punye sembang sejam gak la..
ade ke nak paksa2 aku suh kawan ngan die..
orang da cakap tak nak tu tak nak la..
sape erk mamat ni...
die konfident je aku akan cari die lepas ni..
ishk...da la die tau aku keluar jejalan tadi..
die siap cakap nak jumpe aku esok..
dan die akan pastikan die tengok aku kat campus esok..
die nak anta aku balik esok..
giler r...aku xpernah jumpe org macam ni..
memang sah2 aku benci..!!!!!!!
die mintak aku cakap lembut ngan die..
of coz la aku cakap kasar.
die cakap xpernah jumpe org teruk mcm aku..
ade aku kesah..
lagi aku suke org pk aku teruk..
tapi die cakap die suke..sebab boleh gado2..
mongok betul...
aku loudspeaker bile ckp ngan die,
so kwn aku si fiqa yg basuh die..
kekawan aku menyampuk dan cakap die giler..
haha....

aku tanye mamat tu macam mana die leh dapat no aku..
die cakap die mintak ngan member die,lelaki,budak class aku..
sape erk budak class aku tu.?
urm lantak la..
mamat tu cakap die nak kawan perempuan,baik, pakai tudung..
hah ambik ko dapat la yang 'BAIK' macam aku..
sape la yg rase aku baik tu..??
memang kesian r..
huh xleh blah..
mau tipu yer...

tapi yang paling aku menyampah bile die ungkit sal syuk ngan aku..
die cakap xbf awak yg duk melaka apa khabar..??
aku da naik heran da..
SAPE MAMAT NI..?????
die cakap die baru je tadi dpt no aku..
kalo baru td dapat no aku,dan xkenal aku..
macam mana die leh tau sal syuk lak..?
aku cakap la aku ramai bf kat melaka.,.
die cakap bf awak yang awak sanggup pergi ke melaka untuk jumpe die..
memang sah la bf tu syuk..
aku mane de bf lain da..hehe..
so aku cakap, tu hal personal aku la watpe nak sebok...
so die lak baik hati nak bagi ceramah..
die cakap kalo la lelaki tu da tinggalkan kite,kenapa mesti tunggu2 lagi..?
aku pun cakap la..
sape tinggal sape ni..?? syuk tak tinggal aku la..!!!
so die betulkan ayat lak,kalo la kite pernah tinggalkan orang tu mesti sebab die teruk kan..??
aku pun memang lawan r cakap die..
kalo die teruk buat ape aku tunggu die lagi..!!!
sewel mamat ni..
aku pun cakap kat die jangan duk sebok hal personal aku..
memang xleh blah mamat poyo ni..
die ingat die sape ha..?..berlagak siot..
da la cara die ckp same mcm budak yang bagi bear kt aku...
lagi aku menci..cara dan nada yang sama..
macam mana la aku boleh kenal 2 org lelaki yg perwatakan same..??
berlagak..konfident lebih...rase diri hebat..!!! aku paling menyampah org macam ni..
tapi aku pun xleh blah gak..
gi layan die buat ape!!!
die yang tak betul ke aku yang xbetul ni..??
ntah la..
pape pun aku tak nak caye kat die..
xnak ambik tau sal die..
xnak pk sal die da...

aku bitau syuk sal ni..
uwaa..die cuma ckp suka hati..!!!
ishk..geram tul..
ok fine..
suka ati yer..
nak buat suke ati la ni..!!!!
ishk mat syuk ni pun satu..geram aku...
lor bleh terbabas lak blog ni masuk nama amusy..hehe

5 comments on "mamat psyco..!!!..Damn YOu..."

m!szcayah on October 7, 2008 at 10:38 AM said...

org cam nieyh jgn layan la kawan.buat buduh jer.lagik melayan,lagik menjadik!aper pun,entri ttg hidup kmu sgt menarek!
(=

mE n mysELf on October 7, 2008 at 11:43 AM said...

jgn layan dak ni..
kang xpasal2 kite lak yg jd psyco cam dy..
huhu
(;

Dunia Baruku on October 7, 2008 at 2:40 PM said...

tu r..
da xlayan da lepas ni..
ko tanye fiqa..die yang dengar n sembang same ngan mamat tu..
giler ko tau..
sungguh menyakitkan hati.....

insyaALLAH takkan psyco.hehe..
xmo da pk sal die...
wat sakit jiwa jer..

Redbloodsnow on October 8, 2008 at 5:01 PM said...

nurul, zie mmg pantang bbenor okeh if ade mangkuk tingkat kaco² zie mcm kes nurul neh...

mmg kene maki habis²an taw
x kosenyer zie nk melyan..hahaha

nape sgt ek mamat tuh stalked nurul...bahaye tuhhh...jengg jengg jengg..hehe

aisHa 'S' on October 8, 2008 at 10:18 PM said...

ntah la sis..tp skrg die da senyap...
xde pape la kot..
cume kekawan xberani nk tinggal nurul sesorang da sebab die ckp budak ni peratus kena culik da tinggi..hehe.. hehe...teruk betul mamat tu..memang sewel..

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez