Sunday, October 12, 2008

KLIA here i COME !!!

Posted by aisHa 'S' at 10/12/2008 08:48:00 PM


Hari ini merupakan hari yang gile bagi aku..
Eh silap..Aku yang gile sangat hari ni...
Duk kat hostel pepagi aku jadi tak betul..
Sebabnya....??
aku resah.gelisah...tak senang duduk memikirkan orang yang ingin pergi jauh..
Roomate aku si Ena nak gi dating ngan pakwe die...
Uwaa.....aku nga tak betul ni..
so aku pn ambik keputusan tuk pergi ke KLIA..
Sebenarnye aku tak pk panjang pun nk pegi ke KLIA..
aku buat keptusan dan terus nekad..
so ditemani Ena,aku ke KL Sentral..
Beli tiket KLIA Transit Ekspress...So aku selamat sampai ke KLIA..
aku gi ke sane sorang diri jer..
ena dating ngan pakwe die..
aku tokleh kaco line..
hehe..jadi aku gi buat keje giler sorang diri..
Kul 4 petang sampai ke KLIA..hehe..
merayau-rayau kat sane n taking picture...
sejam lebih gak kat sane..aku mesej syuk tanye bile die sampai...
aku cakap aku nak gi KLIA...
die juz cakap suka hati..
sebab die tau kedegilan aku ni di tahap yang macam mana...

Aku ingatkan pemergian aku ke KLIA ni sia-sia je..
sebab die cakap die pergi terus nak check in..
tapi sebenarnya aku dapat jumpa die...hehe..
puas ati aku dapat gi sane,jumpe die n kire leh gak la anta die
dan tengok die sebelum die meninggalkan tanah air tercinta ini..

Tak lama pun jumpe.tapi berbaloi la kan..?
berbaloi ker..?
Ini mayb last aku jumpa die kot..
aku cikit pun tak rase sedih..
tapi aku tak rase pun ni last aku jumpe die..
tunggu la die balik malaysia nanti..
Lepas ni aku nak tutup da cite sal die kat blog ni...
heee...


Hidup aku pasni mesti sunyi,
sebab takde orang nak mesej aku da,
takde orang nak sakitkan hati aku lagi da..
takde orang nak buat aku resah gelisah da...
takde orang yang boleh aku find hari-hari...
dan takde orang aku nak ngadu kalo ade orang kaco aku lagi...
kul 6 pagi aku anta mesej kaco die...
hari-hari terakhir yang banyak tinggal kenangan...

Jadi hiduplah aku membizikan diri...
Melupakan kesunyian..

3 comments on "KLIA here i COME !!!"

an.wardrobe on October 14, 2008 at 11:45 AM said...

mcm kenal jek baju shocking pink itu. pasti suka bangat ;)

Redbloodsnow on October 14, 2008 at 12:23 PM said...

hehehe...sure nurul akan merindui si dia nnti kan..huhu
xpe²..if die balik mesia t...
jgn lepaskan peluang utk jumpe die taw

huhu

aisHa 'S' on October 14, 2008 at 4:06 PM said...

*ann*
hehe..yup2..memang kenal pun kan..??hehe
suke la..ramai yg tanye kat mane beli..

*sis zie*
xtau la nak jumpe ke x..
kalo ikutkan hati nak sesangat jumpe..tp orang pk sebab die da ade awek..jadi baik orang undur diri..
uwaaaa.....kesian awek die nanti kalo tau orang jumpe die.sebab si dia tu kalo jumpe orang,xrase pun die tu macam da ade awek..nanti nurul gak merana..sebab mesti die pilih awek die..

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez