Wednesday, September 8, 2010

Hari-hari terakhir sebelum raya

Posted by aisHa 'S' at 9/08/2010 11:16:00 AM
Dalam tak sabar menunggu nak balik kampung. Akhirnya hari ni dah hari terakhir kerja sebelum cuti raya. Weee...Tak sabar nak menjejakkan kaki ke rumah. Nak merasa suasana menjelang hari raya. Aish..Tak dapat nak bayangkan perasaan tu. Ahh..Malas nk ugkap macam mana.
Hari ni my besties mesej, cakap dia balik terengganu hari ni, aku dah mula rasa,Uwaa. Lepas sorang-sorang tinggalkan aku disini. Ceh, padahal aku pun da nak balik pun esok. Tapi tetiba aku dapat idea sengal on the spot. Aku ingat nak menumpang member aku ni balik ngan abang die. Tiket bas burn pun tak kisah. Yang penting aku tak tidur sorang-sorang malam ni. Aci dop gitu.? Harap-harap planning on the spot ni menjadi la yer.. :P











Balik kampung...!!!!

2 comments on "Hari-hari terakhir sebelum raya"

baincardin on September 8, 2010 at 11:49 AM said...

Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri!!!~ :) Maaf zahir dan batin ye..:)

miss lolly a.k.a luvfareda on September 14, 2010 at 4:13 PM said...

salam raye yayanggg..

maaf zahir batin :)

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez