Wednesday, September 1, 2010

September menjelma

Posted by aisHa 'S' at 9/01/2010 10:29:00 AM

Hari ni dah 1 september..Hari kedua setelah berumur 23tahun. Hari ke 244 pada tahun 2010. Dan tinggal lagi 121 hari untuk berada di tahun 2010. Lepas tu 'new year' again. Haha. Giler sengal main kire-kire macam ni.

Ok la, bukan nak cerita pasal hari ni pun, cuma nak cerita pasal hari semalam yang konon dan sepatutnya menjadi hari yang terindah dalam hidup aku untuk tahun ini. APa da..Semuanya konon ok..Setiap perancangan tu tak semestinya berjalan lancar. Aku berimpikan semalam adalah hari untuk keluar shopping. Tapi semalam adalah hari untuk terbungkam atas katil lagi. Bak kata pepatah, ku ingatkan panas sampai ke petang, rupanya guruh dan kilat di waktu petang. Ya, itulah yang tejadi semalam. Tak salahkan hujan, tak kecewa sebab hujan sebab aku cuba ambik dari sudut positif. Lain kali boleh jumpa lagi. Takkan lari Mid Valley yang dikejar. Semalam celebrate birthday di FB jer..chatting dengan kawan-kawan dan reply birthday wishes dari semua. Terima kasih sebab wish.Terharu..Sob-sob-sob..Lalala...


*******
Hari ni datang kerja lambat lagi. Sebabnya, bangun je tidur pagi tadi terus online. Apekajadahnya pun tak tahu la.Sempat jadi stalker jap. Datang kerja dengan mata bengkak,kepala pening, lepas tu kena pula contact user. Tapi, syukurlah dapat solve problem user dengan baik. Harap mood kerja pun baik-baik aja.

6 comments on "September menjelma"

Mohd Naim on September 1, 2010 at 11:39 AM said...

apa macam ? sempat x dating n berbuka same dgn die?

aisHa 'S' on September 1, 2010 at 12:09 PM said...

semalam xdpt la..ujan yg kelebatan...
terpaksa postpone.
lgpn bru pas jmpe jumaat lepas berbuka n window shopping sesama..
ok la tu kn..?
:D

elmo blurb on September 1, 2010 at 1:13 PM said...

tak sempat wish.
happy birthday sis! ;)

aisHa 'S' on September 1, 2010 at 2:10 PM said...

tQ elmo...
haha..
letak gmbr kek..tetiba nk teringin nk mkn kek..
kena gi cari ni..
lallala

hamzah ian on September 1, 2010 at 7:03 PM said...

hahaa.. sukenye gua bace..

aisHa 'S' on September 1, 2010 at 10:17 PM said...

haha...
ko suke sbb pe ni..??

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez