Tuesday, August 24, 2010

Hari ke Duapuluh empat dalam bulan Ogos

Posted by aisHa 'S' at 8/24/2010 12:27:00 PM
Hari ni kena call user lagi...
Malu + Segan..Tambah pula kalau nama yang bukan melayu ni. Sah-sah kena speaking. Kalau IM je boleh tak kak..?? Gemuruh ni..Huargh...


Bekerja dengan user ni memang banyak kerenah. Tapi rasa seronok bila boleh control pc diorang dr jarak jauh. Memang ada yang kagum la..haha..Tapi tak bestnya tadi kena marah dengan seorang user ni. Sebab die tak faham tugas aku sebagai Domino's Team. Di soal dengan soalan yang aku tak tahu dan diluar bidang aku. Alih-alih panggil je supervisor aku then, nah, hambik ko, dia speaking terus. Kemudian user tu pun kena je ikut. Hehe..Sorry la akak user..Tugas kami memang begini. Terima kasih kerana memberi kerjasama. :D

2 comments on "Hari ke Duapuluh empat dalam bulan Ogos"

fndrocka on August 24, 2010 at 6:52 PM said...

kalau english dapat asah lagi tajam...lagi sedap nak buat kerja...

aisHa 'S' on August 25, 2010 at 8:54 AM said...

itu la...
tp kalo speaking dekat IM je xkesah..
kalo dlm phone...maunye tergagao2 juga..

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez