Sunday, August 29, 2010

Hari ke Duapuluh sembilan dalam bulan Ogos

Posted by aisHa 'S' at 8/29/2010 11:30:00 AM
video

Pagi-pagi terdengar lagu ini disebuah blog. Kemudian aku downdload.
Wah lirik dan seni katanya sangat best...
Jadi korang pun layan la sama yer...

Align Left
Hari ni tidak ada apa-apa plan pun, tidur saja kerjanya. Tak pergi mana-mana. Semalam aku shopping lagi. Tapi online shopping. Tempah sehelai baju. Weee.tak sabar baju tu sampai. Tapi die pos pada hari bekerja la pulak. Terpaksa la menunggu, Hee..Ingat malam merdeka nanti, kalau jadi nak pergi shopping baju raya untuk adik-adik aku dan kasut raya untuk aku. Katanya SALE sampai 70%..PErgh..Murah tu..

0 comments on "Hari ke Duapuluh sembilan dalam bulan Ogos"

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez