Monday, August 16, 2010

Hari ke Enambelas dalam bulan Ogos

Posted by aisHa 'S' at 8/16/2010 09:20:00 AM
Apa itu MLM..???





how can we trust it.???



Adakah semua MLM itu tipu.???
..................


Monolog: Hari ni berbuka puasa dekat satu ofis yg terletak between Klcc n Pavilion

4 comments on "Hari ke Enambelas dalam bulan Ogos"

mrberett on August 17, 2010 at 5:52 AM said...

dchl ker?

aisHa 'S' on August 17, 2010 at 9:37 AM said...

ha'a......
berret tau x sal ni..?
can u share..??
sy ni mmg xtau pape..

Mohd Naim on August 18, 2010 at 2:42 PM said...

bukan tak boleh percaya..tapi kalau tahap beginner nie,,baik jangan percayalah..senang2 jer kena makan..kalau nak cerita pasal MLM nie...buat buat 3 jam kredit punya kuliah..

apa-apa pun, stay away..kalau dah terperangkap dengar diaorang punya tlak/ceramah tu, jangan terus kata tak nak join, cakap akan fikirkan dulu (kalau terus cakap tak nak, nanti dia akan attack terus on da spot) then bila esoknya dia kontek semula..just cakap, saya dah bincang dgn famili..family tak setuju...kalau xjalan jugak..just email me..i have a few another tips...

aisHa 'S' on August 18, 2010 at 2:54 PM said...

wah...
hari tu gi dgr talk jer..pastu mkn free...
hehe...

Bkn ke semua bermula dgn beginner..Mcm mana nk terus nek jd counter..?
ntah la..sy ni jenis PEMALAS sikit. Jenis ada smngt jap je..pastu trus diam la...hehehe...
kalo nk masuk mlm yg dchl ni mmg kna rajin..
oh..ape tipsnya..if sudi sile shared kn..

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez